To je to što me zanima!

Marija Šerifović rasprodala je koncert u zagrebačkoj Areni

Večerašnji koncert Mariji će biti početak turneje. Njime će također obilježiti 20 godina karijere, a publika će prvi put imati priliku čuti pjesme s novog albuma 'Dolazi ljubav'
Vidi originalni članak

Napravit ćemo tako dobar show, želim da vam padnu vilice kada uđemo u dvoranu, poručila je za Extra FM Marija Šerifović, koja večeras nastupa u zagrebačkoj Areni za Dan žena. Kako su objavili organizatori, karte za koncert su rasprodane. 

UOČI KONCERTA U ARENI Marija Šerifović ekskluzivno za 24sata o majčinstvu: 'Više me ne diraju maliciozni komentari'

Prisjetimo se, večerašnji koncert Mariji će biti početak turneje. Njime će također obilježiti 20 godina karijere, a publika će prvi put imati priliku čuti pjesme s novog albuma 'Dolazi ljubav'. 

S Marijom smo razgovarali uoči koncerta, a otkrila nam je što večeras sprema. 

-  Čekaju nas pjesme s novog albuma. Možda će zvučati neskromno, ali te pjesme je publika baš prihvatila i sad ćemo svi zajedno prvi put uživati u njima uživo. To mi je možda neka mala trema, jer nove pjesme od sada počinju živjeti i na velikim koncertima i za njih smo se posebno spremali - rekla je. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Lucifer21 08.03.2024.

    Vole oni Zg,tu su domaci😁

  • Dalmatinka😇 08.03.2024.

    Oprostite ,ali Marija jako lijepo pjeva ima i pjesme i glas savršen. Za vrijeme korone je ulicama beograda pjevala a ljudi je sa prozora i balkona bodrili . Dobra je Mare i ona ce ostaviti kojih 10- 20tisuca eura za djecu Nazorove.

  • Gibbs55 08.03.2024.

    A govore svi da se u Hrvatskoj loše živi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare