To je to što me zanima!

Rastaje se Boris Đurđević iz Colonije: Ostat ćemo prijatelji

Producent i skladatelj nakon šest godina braka rastaje se od supruge Medee Možanić, piše Story. Supružnici su poručili da će ostati u dobrim odnosima
Vidi originalni članak

Šestogodišnjem braku Borisa Đurđevića i bivše plesačice i glasnogovornice grupe Colonia Medee Možanić došao je kraj, piše Story. Uskoro bivši supružnici odlučili su se na sporazumni raskid braka i poručili da će ostati u dobrim i prijateljskim odnosima zbog svoje dvoje djece.

Zamolili su medije i javnost da poštuju njihovu privatnost i poručili da je to ujedno i njihova jedina službena izjava na temu njihove rastave.

Osnivač grupe Colonia prošle se subote iselio iz obiteljskog doma i otišao živjeti na nepoznatu adresu. Vijest o rastavi para, koji se uvijek trudio svoj privatni život držati podalje od javnosti, šokirala je njihove prijatelje.

>>> Cijeli članak pročitajte u Storyju

Idi na 24sata

Komentari 21

  • mario72 11.07.2012.

    Pa i ja kad potrošim stare gaće nekako mi ih je teško baciti pa ostavim ih kao stare prijatelje.

  • DarkoBrlić 11.07.2012.

    ...e prijatelju Borise...nisi izdržao niti do 7 krizne godine... tako je to u životu...želim ti svaku sreću...i nastavi svojim putem... a vjeruj mi dobrih žena će se uvijek naći...(ako se već i nisi snašao::: sretno u daljnjem životu i tebi Medei...

  • DraganKorov 11.07.2012.

    Rastava Katie Holmes & Toma je čista 0 za ovo...Ovo je šok ne samo za naciju nego za cijeli svijet :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare