To je to što me zanima!

Rastaje se od M. Carey i 'fura' dijamantne cipele od 11 mil. kn

BRAVO, NICK Uskoro bivši suprug Mariah Carey nastoji je 'opelješiti' u rastavi, a usput nosi cipele izrađene od bijelog zlata i 14.000 dijamanata te sat optočen dijamantima
Vidi originalni članak

Da mu luksuz i ekstravagancija nisu strani i nepoznati pojmovi, Nick Cannon (33) odavno je svima dao do znanja. Ipak, najnoviji predmet u njegovoj kolekciji skupocjenih 'gluposti' svakako je najmanje koristan i najviše apstraktan u usporedbi s ostalima.

Cannon si je , naime, kupio, cipelice od 2,2 milijuna dolara, što je oko 11 milijuna kuna.

Mokasine su napravljene od 14.000 okruglo brušenih bijelih dijamanata postavljenih na kalup od bijelog zlata. Nick je cipele 'isfurao' u finalu showa 'America's Got Talent' u kojem je jedan od voditelja. Kako ne bi bio okićen samo po nogama, Cannon je 'nabacio' i skupocjeni sat koji je također optočen dijamantima.

- Nije da baš svaki dan netko uđe u moju draguljarnicu i traži da mu napravim najskuplje cipele na svijetu. Kad je Nick prošle godine ušao u moju radnju rekao mi je da želi nešto ultimativno kičasto, nešto po čemu će biti jedinstven i zauvijek zapamćen - ispričao je draguljar Jason Arasheben koji je radio cipele.

Dok Nick šeće u dijamantnim mokasinama, njegovi odvjetnici 'ratuju' s odvjetnicima Mariah Carey (44) od koje se razvodi nakon šest godina braka. Mariah ima bogatstvo koje se procjenjuje na 510 milijuna dolara (oko 2,85 mlrd. kn), a Nick ima tek 20 milijuna dolara (oko 112 mil. kn) i želi se 'ogrebati' da u rastavi dobije što više.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • tihana1234 19.09.2014.

    koliko god da su one skupe sta im vrijedi kad su ruzne

  • wortexhole 19.09.2014.

    Eto još jedan dokaz da novac i stil ne idu ruku pod ruku. Da im netko kaže da je IN nosit devino govno optočeno krilima cc muhe na vrhu nosa, vjerojatno bi svi pohrlili to kupit i stavit SELFIE na društvene mreže. Cipele su grozne, pravo ''ciganske''. Ja bih da mogu sigurno pomagao drugima kako god mogu i umijem. Koliko ljudi se moglo spasit u Africi samo jednim parom cipela ? Govno optočeno dijamantima je zauvijeka samo govno i ništa više.

  • starscream_1 18.09.2014.

    ovako nesto kupi seljačina kad se domogne para!!!! živimo u bolesno izopačenom svijetu!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare