To je to što me zanima!

Rastaju se Aniston i Theroux: 'Ostat ćemo najbolji prijatelji'

Par je rekao da su najbolji prijatelji koji se rastaju kao par, no vesele se nastavku prijateljstva. Odluka o razvodu bila je obostrana. Iako su vijest htjeli zadržati u sebe, dodaju da to industrija tračeva ne dopušta
Vidi originalni članak

Bivša zvijezda 'Prijatelja' Jennifer Aniston (49) i njezin suprug Justin Theroux (46) otkrili su u četvrtak da se rastaju nakon manje od tri godine braka. Aniston i glumac Theroux vjenčali su se u kolovozu 2015. godine. 

- Odlučili smo najaviti svoju rastavu - objavio je par u zajedničkom priopćenju. Dodali su kako je odluka obostrana, a donijeli su je krajem prošle godine. 

NJEZINA OAZA Aniston otvorila vrata doma vrijednog 127 milijuna kuna

U priopćenju se ne daje razlog rastave, a par je naglasio da bi im draže bilo da je to ostala njihova privatna stvar, no da su se odlučili za objavu kako bi reducirali medijska nagađanja. 

- Mi smo najbolji prijatelji koji su se odlučili rastati kao par no koji se vesele nastavku našeg dragocjenog prijateljstva. Učinili bismo to privatno, ali industrija tračeva ne propušta priliku da nagađa i izmišlja, pa smo htjeli izravno reći istinu - dodali su glumci. 

Aniston, čiji je prvi brak s Brad Pittom (54) završio razvodom prije deset godina, jedna je od najpopularnijih američkih zvijezda, a mediji pažljivo prate njezin privatni život. 

S Therouxom se vjenčala na tajnoj ceremoniji u njihovom domu u Los Angelesu, a to je iznenadilo mnoge njihove goste, kao i medije. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 16.02.2018.

    nisu moglli skupa igotovo ,,,samo mi se čini da jennifer ne voli biti u vezi,

  • Mthesecond 16.02.2018.

    Brade što čekaš sad je prilika...Haha...Daj Anđi košaricu i vrati se svojoj staroj ljubavi :))) A neće ona dugo biti sama,mnogi su već sigurno bacili oko na nju...Ipak je to jedna od najljepših glumica ikad...Samo da se potrefi pravi...I možda ona zapravo ne pati toliko za muškarcima...Izdovolji se i ajmo dalje...Haha..

  • 16.02.2018.

    zašto ne... lijepo mi je vidjeti bivše parove na kavi u dobrom raspoloženju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare