To je to što me zanima!

Rastresena Victoria Beckham: David i ona su pred razvodom?

Biti u braku toliko vremena, puno je to posla. Naša romansa s vremenom je postala komplicirana, ispričao je David. Nakon te izjave, izvor za strane medije je izjavio kako je Victoria bila neutješna
Vidi originalni članak

Već duže vremena se priča kako Beckhamovi imaju problema u braku, a sada su britanski mediji počeli pisati kako modna kreatorica Victoria (44) uopće nije izgledala sretno na obiteljskom odmoru u Manlyju u Sydneyu. Njezin sin Cruz (13) i kćer Harper (7) su se igrali na plaži s dadiljom, a Victoria je sve promatrala pomalo 'izgubljenim' pogledom. 

Njezin suprug, umirovljeni nogometaš David (43) nedavno je u australskoj emisiji progovorio o obitelji, odgoju djece, ali i o braku s bivšom 'Spice girl'.

- Biti u braku toliko vremena, puno je to posla. Naša romansa s vremenom je postala komplicirana - ispričao je David. 

Nakon te izjave, izvor za strane medije je izjavio kako je Victoria bila neutješna. Uz to, na obiteljskom odmoru u Sydneyu nije bilo bivšeg nogometaša jer je imao obveze vezane za Invictus igre. Time su opet započele glasine da je par pred razvodom.

Dok je David brak nazvao kompliciranim, Victoria je svojedobno izjavila da se već dva desetljeća suočavaju s raznim tračevima o njihovom braku. Kako kaže, navikli su ignorirati gluposti te jednostavno nastave dalje kao da se ništa nije dogodilo. 

TREBA PUNO TRUDA Beckham: 'Brak s Victorijom se s vremenom zakomplicirao'

- Oboje shvaćamo da smo jači skupa nego individualno. Sve se vrti oko toga da je obitelj složna. A kad nas je šestero, onda smo još snažniji. Poštujemo i njegujemo tu obiteljsku poveznicu i to je ključ svega - zaključila je Victoria. 

Mladi par poginuo u bizarnoj nesreći fotografirajući se: Pali su s visoke litice, nije im bilo spasa!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 31.10.2018.

    a 20 godina su bili u braku ...

  • KusNjega 31.10.2018.

    Svaka njemu čast, uz ovog ukočenog bakalara lijegat, a takvi komadi čekaju!

  • ŠtangaŽelezni 31.10.2018.

    Biti u braku toliko vremena, puno je to posla, daj ne rise hahaha aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare