Obavijesti

Show

Komentari 22

Beckham: 'Brak s Victorijom se s vremenom zakomplicirao'

Beckham: 'Brak s Victorijom se s vremenom zakomplicirao'
16

David je u intervjuu istaknuo kako brak zahtijeva puno posla, pogotovo kad se radi o dugogodišnjem braku. I supruga Victorija je prije nekoliko tjedana otvorila dušu o njihovom braku

VIDEO

Umirovljeni engleski nogometaš i jedan od najpoznatijih svjetskih sportaša David Beckham (43) dao je intervju za australsku emisiju, a u javnost su pustili tek nekoliko kratkih isječaka. U njima je otvoreno pričao o obitelji, odgoju djece i 19-godišnjem braku s Victorijom Beckham (44).

- Osjećam se kao da sve dobro radim, ali to je sve borba - rekao je David. 

Poručio je kako su nekada male stvari te koje čine veliku razliku, a on ih je upravo shvatio u odgoju svoje djece. Na pitanje novinarke je li mu već muka od medijskih napisa i novinara, Beckham je odgovorio kako mu je važno zaštititi svoju djecu. Najviše je zaintrigirao javnost svojim komentarom oko braka s Victorijom.

- Biti u braku toliko vremena, puno je to posla. Naša romansa s vremenom je postala komplicirana - pričao je. 

I Victorija je prije nekoliko tjedana pričala o braku za časopis Vogue. Bivša spajsica rekla je da su ona i njen suprug navikli na to da ignoriraju gluposti i jednostavno nastave dalje kao da je sve normalno, kao da se ništa nije dogodilo. 

- Oboje shvaćamo da smo jači skupa nego individualno. Sve se vrti oko toga da je obitelj složna. A kad nas je šestero, onda smo još snažniji. Poštujemo i njegujemo tu obiteljsku poveznicu i to je ključ svega - zaključila je Victorija. 

EKSKLUZIVNO: Najjača YouTube zvijezda stigla u Zagreb, a ne želi nastupati bez ove tri stvari!

TOTALNI JOOMBOOS POWERED BY A1:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu