To je to što me zanima!

Rat dviju starleta se nastavlja: Ta Stanija je debilna glupača

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Matija je Sorajin i Stanijin prijatelj. Stanija ga je navodno oralno zadovoljila i Soraja je tu priču plasirala u medije. Obje su ga snimale dok je pričao o događaju u klubu
Vidi originalni članak

Soraja Vučelić zamjerila se Staniji Dobrojević nakon što je počela pričati da ju je pokušao zavesti Stanijin bivši dečko, Filip Panajotović. Dodala je i da je Stanija oralno zadovoljila njezinog prijatelja Matiju u zahodu jednog kluba.

Stanija je najavila tužbu i objavila snimku razgovora s dotičnim Matijom u kojoj on govori da je Soraja sve izmislila. Sad je pak 'procurila' snimka razgovora Soraje i Matije te Soraje i Filipa .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U razgovoru sa Sorajom dotični Matija govori da je Stanija 'budaletina' i da se na snimci koju je objavila jasno čuje da razgovara s nekim drugim, ne s njim. Soraja je Matiji rekla da joj nije jasno zašto njoj priča jedno, a Staniji drugo, no muškarac se žustro branio.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ti si mi prijateljica, boli me k.... za Staniju. Ona je glupača - govori Matija Soraji.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • 28.04.2015.

    jel zna neko kolko je karta do vrapča?

  • Anonabella 16.03.2014.

    Znači, i ja dobijem upozorenje jer sam samo ponovila riječ navedenu u članku....HAHAHAHA...24sata, čestitam, vi ste oličenje ljudske inteligencije! Hoćete me i tu upozoriti, nakon što u mom komentaru prepoznate sarkazam??

  • Anonabella 15.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare