To je to što me zanima!

B.a.B.e: Za razliku od Huljića, Remi je autentična glazbenica

Sanja Sarnavka, predsjednica udruge B.a.B.e., rekla je da je Remi obrazovana žena i autentična glazbenica za razliku od Huljićevih. Remi nije komentirala uvrede
Vidi originalni članak

Umjesto Vjekoslave Huljić, koja je zgrozila Remi iz Elementala i udrugu B.a.B.e. tekstom nove pjesme Jelene Rozge, odgovorio je suprug Tonči.

- Za mene je ona niži oblik života, a s nižim oblicima života ne upuštam se u raspravu. Još nešto. Taj niži oblik života pjeva kako nije na vrijeme 'svršila' i kaže da navodno predaje engleski jezik u školi. Svoje dijete nikad ne bih pustio u takvu školu - izjavio je Tonči Huljić.

Aludirao je na pjesmu “Romantika” u kojoj Remi pjeva: “Ne srce, to nije bilo cijelu noć i to nije bilo do jaja, bilo je 10 minuta i nisi ništa obavio do kraja”.

Mirela Priselac, koja je čuvši pjesmu “Nirvana” u kojoj Rozga poziva muškarca da je uzme kao tortu, na Facebooku je napisala da bi Vjekoslavi Huljić uzela pravo govora, nije htjela komentirati Huljićeve uvrede.

- Remi je obrazovana žena i autentična glazbenica, za razliku od Huljićevih - rekla je Sanja Sarnavka, predsjednica udruge B.a.B.e.

Književnica Vedrana Rudan ironično je rekla da se gospođu Huljić, čije su dječje pjesmice i u čitankama, napada bez razloga.

- Ženi kojoj Huljić ‘ko slavljenik dolazi na tortu’ sve mora biti oprošteno - kaže Rudan.

Iz Hrvatske glazbene unije su poručili kako se ne žele miješati u sukob svojih članova. Boris Đurđević iz Colonije, koji je radio aranžman za Rozginu pjesmu “Nirvana”, smatra kako je pjesma zbog svađe sve slušanija na You Tubeu.

- Tonči je kralj jer je to bio njegov cilj! Upecali ste se ko grgeč na mušicu - napisao je Đurđević na Facebooku.

Ulomak iz 'Nirvane'

Ma uđi k’o pobjednik na svoje

i uzmi što je tvoje, s dozvolom

pa dođi k’o slavljenik na tortu

i uzmi mi ljepotu, napokon

Voliš li me ono stvarno

il’ me mučiš namjerno

Idi na 24sata

Komentari 150

  • zeljkocavcic 02.04.2013.

    I jedno i drugo je glupo samo imaju dobre ideje za besplatne reklame. Tupani nasjedaju.

  • mima1 30.03.2013.

    nažalost, išla sam poslušat pjesmu "Nirvana" i užas, stvarno... najgore od svega je to što Rozga krivo izgovara riječ nirvana (zvučalo bi bolje da govori Mirjana, iako tad ništa ne bi značilo... xd), a uz to sve Rozga kopira J.Lo. iskreno, slušam i Rozgu i Remi... i njih dvije se nikako ne mogu usporediti kao izvođači :)

  • mila 19 30.03.2013.

    remi je muškarac u ženskoj koži kao i sve u babe...ne znaš na prvu jesu žene ili muškarci..huljićka je prava rasna žena...ljubomora je to...

Komentiraj...
Vidi sve komentare