To je to što me zanima!

Rat počinje: Iron Man vas sve poziva u borbu za vašu slobodu

Rat između Iron Mana i Kapetana Amerike neće ostaviti nikoga i ništa pošteđeno. Stiglo je vrijeme da vidimo tko je na kojoj strani, i tko se bori za slobodu i pravdu, a tko za...druge
Vidi originalni članak

Nove slike iz nadolazećeg, završnog dijela priče o Kapetanu Americi istinski su nas ostavile bez daha. Iako smo već od prije znali tko je u filmu 'na kojoj strani', ovo je prvi set posve jasnih slika.

 

Pogledajte galeriju

 

U trećem nastavku opet pratimo Kapetana Ameriku, ovaj put na čelu novog tima Osvetnika, u borbi protiv neprijatelja čovječanstva. Ali kada u još jednom incidentu Osvetnici prouzroče strašnu štetu, te kada se otkrije da Kapetan skriva poznatog ubojicu, Winter Soldiera, dođe vrijeme da se Kapetanu i takvom ponašanju stane na kraj.

Sukob nastane kada Iron Man pokuša Kapetanu objasniti zašto ga privodi te tako uzrokuje nepremostiv jaz među superjunacima.

U glavnim ulogama su Robert Downey Jr., Chris Evans, Sebastian Stan i Scarlett Johansson. Pridružuju im se Don Cheadle kao Warmachine, Anthony Mackie kao Falcon, Paul Rudd kao Antman i Elisabeth Olsen kao Scarlet Witch. Chadwick Boseman preuzeo je ulogu Black Panthera, a atentatora na Kapetana Ameriku, Crossbonesa, glumi Frank Grillo.

Film u kina stiže krajem travnja ove godine.

Pogledajte galeriju

Idi na 24sata

Komentari 2

  • napoleonov sin 09.03.2016.

    od 1995 još nisu napravili dobar film .onda i moramo gledati robote

  • Judita👥 09.03.2016.

    ne volim takve žanrove filmova , uff

Komentiraj...
Vidi sve komentare