To je to što me zanima!

'Rat' u kući: Slavne dame koje su u svađi sa svojim roditeljima

One su uspješne, bogate, zgodne i za njih zna cijeli svijet. Na prvi pogled njihovi životi djeluju savršeno, ali i velike zvijezde imaju probleme u obitelji
Vidi originalni članak

Ove poznate dame imaju narušene odnose s vlastitim roditeljima.

Adele

Pjevačica oduvijek ima, u najmanju ruku, kompliciran odnos s ocem Markom Evansom. On je napustio obitelj dok je Adele još bila mala. Oprostila mu je, a u jednom je intervjuu otvoreno progovorila o detaljima njihova odnosa.

Katy Perry

Pjevačica je odrasla u strogoj kršćanskoj obitelji te je karijeru započela pjevajući kršćanski rock. Njezini roditelji Keith i Mary Hudson bili su vrlo strogi, a i danas se protive njezinoj glazbi te svoje negodovanje često iznose u javnosti.

Miley Cyrus

Nakon što je Miley napustila ulogu nevine Disneyjeve djevojčice, njezin otac Billy Ray Cyrus postao je sve zabrinutiji za nju, a ako se prisjetimo što u posljednjih nekoliko godina pjevačica izvodila, izgleda da je očeva zabrinutost opravdana.

Selena Gomez

Glumica i pjevačica uopće ne želi spominjati svog biološkog oca Ricarda Joela Gomeza. Naime, Selenu je posvojio suprug njezine majke Brian Teefey s kojim ima odličan odnos.

Beyonce

Dosta dugo je Beyoncein menadžer bio njen otac Matthew Knowles. Upravo zbog toga su svi bili šokirani kada je Beyonce objavila da mu daje otkaz, a od tada je njihov odnos sve, samo ne idiličan.

Ariana Grande

Pjevačica brata naziva najboljim prijateljem, a svoju mamu, baku i djeda velikom podrškom i osloncem. Ariana kaže kako je prestanak kontakta s njenim ocem Edwardom Buterom bilo nešto najteže što je morala učiniti. Šuška se da se to dogodilo jer su bili 'preslični'.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Koko.Re 30.05.2017.

    A koji su ti problemi tu molim te 🤦🏽‍♀️

  • CarminaBurana 27.05.2017.

    Disney robija te na kraju dovede do tud di je jesi...beyoncein otac je napravio dijete nekoj klinki i zato mu je da dala shutku...

  • jmdelpotro 27.05.2017.

    Beyonce sotonjara; a članak najblaže rečeno katastrofalan. Al dobro; bitno je da se nešto naškraba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare