To je to što me zanima!

Ratajkowski je provocirala na premijeri filma: Je*eš Harveyja

Weinstein, optužen za djela koja se kreću od seksualnog uznemiravanja do silovanja, neće morati priznati krivnju ili je platiti vlastitim novcem, napisala je manekenka na društvenoj mreži
Vidi originalni članak

Ako neka manekenka zna kako napraviti skandal o kojem će se dugo pričati, to je Emily Ratajkowski (28). Manekenka se na premijeri filma 'Uncut Gems', u Los Angelesu, pojavila u provokativnom izdanju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je odjenula otvorenu crnu haljinu kojom je pokazala previše, ovaj put sve oči su bile uprte u njezinu ruku, na koju je napisala 'Je*eš Harveyja', aludirajući na seksualnog predatora Harveyja Weinsteina (67). 

- Danas su Harvey Weinstein i njegov bivši studio sklopili nagodbu od 25 milijuna dolara sa svojim žrtvama. Weinstein, optužen za djela koja se kreću od seksualnog uznemiravanja do silovanja, neće morati priznati krivnju ili je platiti vlastitim novcem - napisala je manekenka na društvenoj mreži.

Podsjetimo, više od 30 žrtava koje su navodno podvrgnute seksualnom zlostavljanju holivudskog moćnika, navodno su postigle nagodbu u iznosu od 167 milijuna kuna, koja bi dovela do kraja većinu parnica koje se vode protiv redatelja. 

PROĆI ĆE NEKAŽNJENO? Nagodili se: 30 Weinsteinovih žrtava podijelit će 167 mil. kn

New York Times izvijestio je u srijedu da je dogovoren sporazum koji uključuje Weinsteinove navodne žrtve u SAD-u, Kanadi, Britaniji i Irskoj.

Prijedlog čeka konačno odobrenje od suda, a nagodbu će platiti osiguravajuća kuća koja vodi stečaj tvrtke Weinstein. Ukoliko se to dogodi, 30 žrtava podijelit će navedeni iznos. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 13.12.2019.

    ima i pravo čovjek je osuden za silovanje vise poznatih glumica

  • kako da ne 13.12.2019.

    Evo ti uloga u filmu,seriji,karijera,bogatstvo daj mi malo pi***..to nije silovanje

  • Iskrena mala 13.12.2019.

    Ma nema tih para na koje bih pristala da sam bila silovana ( ne daj Bože ).

Komentiraj...
Vidi sve komentare