To je to što me zanima!

Ratajkowski na meti pratitelja: 'Izgledaš kao plastična lutka...'

Slavu i bogatstvo stekla je zahvaljujući objavljivanju fotografija na kojima pozira polugola, a otkrila je i kako na negativne komentare gleda kao dodatni izvor zarade
Vidi originalni članak

Manekenka Emily Ratajkowski (28) u kratkom roku postala je prava Instagram zvijezda. Iza sebe ima vojsku fanova koji svakodnevno prate njezin korak pa ne čudi podatak kako primijete i najsitnije promijene na njezinom licu. 

Nekoliko vjernih pratitelja optužilo je manekenku kako je pretjerala s filerima i hijaluronom te ju optužili da se pretvara u 'plastičnu lutku'. 

- Nekada si mi bila lijepa, ali sada se sve više pretvaraš u klasične 'Instagramuše'. Izgledaš kao lutka za napuhavanje - samo su neki od komentara ispod posljednje fotografije. 

Slavu i bogatstvo stekla je zahvaljujući objavljivanju fotografija na kojima pozira polugola, a otkrila je i kako na negativne komentare gleda kao dodatni izvor zarade. 

Poznata manekenka i sama je jednom prilikom rekla da je prerano krenula s objavljivanjem golih fotografija. 

- Počela sam ljudima pokazivati fotografiju na kojoj sam imala 14 godina kako bih dokazala da je moje tijelo prirodno. Sad sam tužna jer ta slika uopće postoji. Bila sam samo dijete na ovoj fotografiji i voljela bih da me tad svijet ohrabrio da budem nešto više od samog tijela - napisala je Emily na svojem Instagram profilu te dodala kako misli da ima prednost jer svojim tijelom može biti model i zarađivati putem Instagrama. 

Manekenka će uskoro proslaviti drugu godišnjicu braka s glumcem Sebastianom Bear-McClardom (32), za kojeg se udala u New Yorku samo nekoliko tjedana nakon samo nekoliko tjedana druženja. Emily ne dotiče što neki govore kako su u brak stupili prebrzo. Prije Sebastiana, manekenka je bila u vezi s Jeffom Magidom.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • retita🦋 27.02.2020.

    Problem je malo dublje prirode od samog lica.

  • madmax2020 26.02.2020.

    Steta,bila lijepa cura,sad moze ona i ljevpro Saric u muzej vost-nih fig-ra

  • CarminaBurana 26.02.2020.

    ovako lijepa cura i trebaju joj fileri i ostale gluposti??? steta

Komentiraj...
Vidi sve komentare