To je to što me zanima!

Ratajkowski zavodi u skupom bikiniju: Cijena je 10.000 kuna

Emily redovito objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama, a posebno voli isticati stražnjicu. Njezini su je pratitelji nedavno kritizirali kako previše koristi fotošop. Sada je ponovno predstavila novi bikini
Vidi originalni članak

Manekenka Emily Ratajkowski (28) predstavila je svoj novi model kupaćeg kostima dok se snimala na plaži. Za novu kreaciju dobila je inspiraciju Versaceovim bikinijem koji košta više od 10.000 kuna. Emily svoj bikini prodaje po istoj cijeni, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Emily redovito objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama, a posebno voli isticati stražnjicu. Njezini su je pratitelji nedavno kritizirali kako previše koristi fotošop.

Poznata manekenka i sama je jednom prilikom rekla da je prerano krenula s objavljivanjem golih fotografija. 

- Počela sam ljudima pokazivati fotografiju na kojoj sam imala 14 godina kako bih dokazala da je moje tijelo prirodno. Sad sam tužna jer ta slika uopće postoji. Bila sam samo dijete na ovoj fotografiji i voljela bih da me tad svijet ohrabrio da budem nešto više od samog tijela - napisala je Emily na svojem Instagram profilu te dodala kako misli da ima prednost jer svojim tijelom može biti model i zarađivati putem Instagrama. 

GOLA NA PLAŽI Emily Ratajkowski se skinula do kraja: Uživa na Maldivima...

Manekenka će uskoro proslaviti drugu godišnjicu braka s glumcem Sebastianom Bear-McClardom (32), za kojeg se udala u New Yorku samo nekoliko tjedana nakon samo nekoliko tjedana druženja. Emily ne dotiče što neki govore kako su u brak stupili prebrzo. Prije Sebastiana, manekenka je bila u vezi s Jeffom Magidom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Prometheus 14.02.2020.

    Kada govorimo o cijeni, mislimo na nju ili grudnjak ?!

  • _Varešak_ 14.02.2020.

    Preskup, ne vrijedi ni deseti dio te sume.

  • Pero Cigla 14.02.2020.

    Dosadna, iskače iz paštete, pljuc.

Komentiraj...
Vidi sve komentare