To je to što me zanima!

Stanija: Avin otac je htio da se nas dvije ljubimo u Playboyju

Starleta je 'nabacila' kostim ratnice na snimanju kataloga 3D fotografija, piše srpski Blic. Priznala je da u njezinoj vezi sa zaručnikom trenutačno ima trzavica i da je ljut
Vidi originalni članak

Na snimanju kataloga 3D fotografija starleta je na sebe 'nabacila' kožni kostim ratnice, a na njezinoj ruci se nije mogao vidjeti zaručnički prsten.

- U torbi je, skinula sam ga jer ne ide uz ovakvu transformaciju. U ljubavi trenutačno ima trzavica jer je Rus ljut što sam se zadržala u Srbiji. Iako ga ne diraju natpisi u medijima, stalno na internetu pretražuje vijesti o meni i prati što se piše. Vjeruje mi, ali ponekad se i posvađamo preko Skypea zbog ljudi s kojima me spajaju – izjavila je Stanija Dobrojević za srpski Blic

Unatoč napisima da zaručnika Vladimira vara s nogometašem Ademom Ljajićem (20), starleta tvrdi da je u ljubavi uvijek vjerna. Kaže kako joj je nogometaš sladak i simpatičan i dodaje da će sve to ubrzo ostati iza nje jer se nakon ljetovanja na Ibizi vraća radnim obvezama u Americi.

Otkriva da joj je najteže palo kada je njezina majka vidjela fotografije na kojima se ljubi s Aleksandrom Nakovom i Avom Karabatić na zabavi nakon finala 'Survivora'.

- Majka mi je rekla 'Što će ti više to glupiranje po medijima, uozbilji se'. Iako s Avom donedavno nisam bila u dobrim odnosima, poslije finala 'Survivora' prišao mi je njen tata i rekao da se nas dvije trebamo pomiriti. Kad smo se kasnije poljubile, predložio je da se tako slikamo za 'Playboy', a ja nisam vjerovala što mi govori – kaže Stanija.

Iako bi htjela ostati u Srbiji, u srpnju se vraća zaručniku Vladimiru.

- U Srbiji mi je sve taman, srce me uvijek vuče ovdje zbog obitelji i prijatelja. Najviše bih voljela ostati jer posljednjih šest godina radim u Americi, ali ovdje nikada neću moći zarađivati kao tamo. I Vladimir je trebao doći, ali je zbog posla to odgodio za rujan – kaže Stanija.

Playboyjeva zečica nakon korekcije grudi više ne razmišlja o estetskim operacijama.

- Napravila sam korekciju grudi i sad izgledaju baš kako treba. Ništa više ne bih dirala do starosti. Ne smatram da sam savršena, ali volim svoje tijelo od glave do pete i osjećam se dobro u svojoj koži - zaključila je starleta.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Faustina009 19.06.2012.

    Stvarno je fenomenalno ispala Stanija na ovim slikama, svaka čast...

  • ZG reb 19.06.2012.

    Mudre izjave naše mlade, visoko obrazovane... starlete? intelektualke? pjevačice? Ne znam gdje bi je uvrstio... U glavnom, Ave Karabatić "Pozdravljam roditelje, a posebno mamu i tatu." "Izgubila sam samopouzdanje u neke ljude." "Srušila bih crkvu sv.donata i sagradia još stariju." "Ja se ponašam prema svom psu kao da je živo biće." "Ja se javljam na svoj telefon samo kad me neko zove." "Ja i moj dečko meditiramo,moj dečko meditira pola sata,a ja 30 minuta." "Tako je to. Nekoga boli glavobolja ili ima gingivitis" "Ničega se ne bojim, samo ljudi. Zašto bih se bojala zmija? Zmija je zmiji najbolji prijatelj" "Htjela sam pobijediti samu sebe i iskušati svoj limit. To vam na latinskom jeziku znači granica. Inače mi je baš sve u životu prava zeka-peka.." "Pa što ako mi je majmun ukrao majicu? Hodat ću gola. Već se kupam u toplesu. Svi smo se rodili goli i lijepi. Nemamo se čega sramiti." "Da sam pilotkinja, definitivno bih upravljala vlakom." "Uvijek sam uključena u mobbing. Imam pet mobitela." "Da imam priliku biti nešto drugo u životu, bila bih konj ili delfin zbog njihove gracioznosti. Uostalom, po čemu se stil plivanja zove delfin ako nije po delfinu" -Iako joj je boravak u Kostariki bio med mlijeko, zbog spavanja na bambusu dobila je strašne hemeroide. Pitam se kako je moguće da nam je takva situacija u državi, a imamo ovakve intelektualce...

  • torca-1950 19.06.2012.

    a di je Nives još niste ništa stavili

Komentiraj...
Vidi sve komentare