Show

Komentari 32

Stanija: Avin otac je htio da se nas dvije ljubimo u Playboyju

Stanija: Avin otac je htio da se nas dvije ljubimo u Playboyju

Starleta je 'nabacila' kostim ratnice na snimanju kataloga 3D fotografija, piše srpski Blic. Priznala je da u njezinoj vezi sa zaručnikom trenutačno ima trzavica i da je ljut

Na snimanju kataloga 3D fotografija starleta je na sebe 'nabacila' kožni kostim ratnice, a na njezinoj ruci se nije mogao vidjeti zaručnički prsten.

- U torbi je, skinula sam ga jer ne ide uz ovakvu transformaciju. U ljubavi trenutačno ima trzavica jer je Rus ljut što sam se zadržala u Srbiji. Iako ga ne diraju natpisi u medijima, stalno na internetu pretražuje vijesti o meni i prati što se piše. Vjeruje mi, ali ponekad se i posvađamo preko Skypea zbog ljudi s kojima me spajaju – izjavila je Stanija Dobrojević za srpski Blic

Unatoč napisima da zaručnika Vladimira vara s nogometašem Ademom Ljajićem (20), starleta tvrdi da je u ljubavi uvijek vjerna. Kaže kako joj je nogometaš sladak i simpatičan i dodaje da će sve to ubrzo ostati iza nje jer se nakon ljetovanja na Ibizi vraća radnim obvezama u Americi.

Otkriva da joj je najteže palo kada je njezina majka vidjela fotografije na kojima se ljubi s Aleksandrom Nakovom i Avom Karabatić na zabavi nakon finala 'Survivora'.

- Majka mi je rekla 'Što će ti više to glupiranje po medijima, uozbilji se'. Iako s Avom donedavno nisam bila u dobrim odnosima, poslije finala 'Survivora' prišao mi je njen tata i rekao da se nas dvije trebamo pomiriti. Kad smo se kasnije poljubile, predložio je da se tako slikamo za 'Playboy', a ja nisam vjerovala što mi govori – kaže Stanija.

Iako bi htjela ostati u Srbiji, u srpnju se vraća zaručniku Vladimiru.

- U Srbiji mi je sve taman, srce me uvijek vuče ovdje zbog obitelji i prijatelja. Najviše bih voljela ostati jer posljednjih šest godina radim u Americi, ali ovdje nikada neću moći zarađivati kao tamo. I Vladimir je trebao doći, ali je zbog posla to odgodio za rujan – kaže Stanija.

Playboyjeva zečica nakon korekcije grudi više ne razmišlja o estetskim operacijama.

- Napravila sam korekciju grudi i sad izgledaju baš kako treba. Ništa više ne bih dirala do starosti. Ne smatram da sam savršena, ali volim svoje tijelo od glave do pete i osjećam se dobro u svojoj koži - zaključila je starleta.

Najčitaniji članci