To je to što me zanima!

'Ratovi zvijezda: Sila se budi': Greška na greški na greškama

Svi filmovi imaju greške, pa tako i najpopularniji među njima. I premda se mnogi slažu da su 'Ratovi zvijezda: Sila se budi' dobri, malo je onih koji bi rekli da je film savršen. Ovo je popis njegovih grešaka
Vidi originalni članak

Kako to naprave s praktički svim popularnim filmovima, tako se to dogodilo i ovaj put. Ekipa s YouTube stranice CinemaSins pobrojala je sve 'grijehove' koje je počinio prošlosezonski kolosalni hit, 'Ratovi zvijezda: Sila se budi'. I brojka je na neki način iznenađujuća.

Pogledajte video

Premda je broj grešaka povelik, ipak nam se čini da producenti filma i Disney nisu bilo nimalo zabrinuti takvim brojanjem. Ipak, film je na budžetu od 'samo' 250 milijuna dolara zaradio preko dvije milijarde dolara. U krajnju ruku, ako neki producent stvarno i bude zabrinut svim ovim greškama, uvijek može suze obrisati stotinama tisuća dolara koje su se slile u njegove džepove.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Babyloader 03.05.2016.

    Cijeli ovaj trenutno najnoviji nastavak je sklepan na brzinu i zaista nema puno smisla u redosljedu radnje i zapletima u filmu a ako ste gledali i ostale filmove iz serijala sve je u osnovi na isti kalup i ostavlja mjesta za još dosta novih nastavaka koji onda objašnjavaju i popunjavaju praznine .Zarada filma pokazuje da to ljudima uopće nije važno nego još i željno iščekuju slijedeći nastavak.

  • jope82 02.05.2016.

    Treba znati engleski 24sata, nisu to greške već ono što misli da nepotrebno ili besmisleno dodano. Ima možda par stvarnih grešaka. Treba znati engleski... ''Sve što je krivo u vezi star warsa'' je točniji prijevod.

  • ŽeljkoMikačić_1 02.05.2016.

    nema puno razmišljanja. film je napravljen za zabavu.iako je radnja identična kao i ranijih filmova,(mislim na tok radnje) zabavio sam se odlično. bilo bi mi jako drago kada bi ova ekipa koja vrlo dobro radi u stilu "sf" pokušala napraviti film po romanu Artura Klarka " rajski vodoskoci " ili Lari Nivena " inžinjeri prstena". film je odličan za Hrvate, kruha i igara, a može neki puta i koja cajka za kamene mozgove. srdačan pozdrav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare