To je to što me zanima!

Razgolićeni vaterpolisti: Žene, samo navalite, mi vas čekamo

VATERPOLO JE JAKO SEKSI Reprezentativci su zavodljivo pozirali ispod tuševa za seksi kalendar kako bi privukli više publike na bazene. Svi obožavaju vaterpolo
Vidi originalni članak

Drago mi je što će moja slika u gaćicama visiti u sobama mnogih djevojaka. Nadam se da će to rezultirati popunjenijim tribinama, kaže Luka Lončar (26), vaterpolski reprezentativac.

S kolegama je snimio seksi kalendar kako bi promovirao sport kojim se bavi. Iako su neki vaterpolisti oženjeni, njihove supruge nisu imale ništa protiv skidanja. Supruga Andra Bušlje (27) bila je zadovoljna fotografijama, ali Andro ističe kako mu je draže biti u bazenu nego ispred kamere. Za razliku od njega, Ivan Krapić (24) definitivno bi ponovio snimanje.

- Ako treba, skinuo bih se i gol, pogotovo za humanitarne svrhe - kaže Krapić. Dečki se nadaju kako će žene nakon ovih fotografija pohrliti na utakmice. 

- Već smo se par puta skidali da promoviramo Mladost i reprezentaciju. Za njih sam spreman skinuti sve - kaže Ante Vukičević (20). Nada se da će tribine biti pune 10. 12. u 20.15 kad počinje FINA Svjetska liga.

Idi na 24sata

Komentari 191

  • Žir3 30.11.2013.

    Bože, hvala ti za vaterpolo :))

  • nea-zg 29.11.2013.

    napokon nešto i za nas :)

  • Jedna je Ceca 29.11.2013.

    Da sam bar tamo s njima u svlačionici... i pod tušem... mmmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare