To je to što me zanima!

Razgolitila se: Gisele pozirala potpuno gola za pariški Vogue

Majka dječaka Benjamina (2) krasi naslovnicu francuskog modnog časopisa Vogue Paris. Brazilka je pozirala potpuno gola i u toplesu. Gole grudi prekrila je rukama
Vidi originalni članak

Brazilska manekenka razgolitila se za francuski modni časopis Vogue Paris za mjesec lipanj/srpanj. Na crno-bijeloj fotografiji snimljenoj na plaži Gisele Bunchen (31) leži na pijesku potpuno gola. Majka dječaka Benjamina (2) pozirala je i u toplesu i rukama prekrila gole grudi. Fotografije je snimio dvojac Inez van Lamsweerde i Vinoodh Matadin. Na njima se manekenka sunča u crno-zlatnom bikiniju, pozira s utezima u jednodijelom kostimu te s kriškom dinje i kolačićem.

Manekenka se nedavno našla na vrhu Forbesove liste najbogatijih modela. Njezino bogatstvo povećava se iz dana u dan zahvaljujući novim ugovorima s prestižnim modnim kućama kao što su Versace, Givenchy i Salvatore Ferragamo. Nedavno se šuškalo da je u drugom stanju, no Gisele nije potvrdila trudnoću.  Brazilka ne krije da bi željela imati veliku obitelj poput njezinih roditelja koji imaju šestero djece.

- Lagala bih kad bih rekla da ne želim imati mnogo djece - priznala je.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • mzarak 13.07.2012.

    Ima tijelo kao što je imao moj mlađi brat prije puberteta!

  • AntonTrdić 13.07.2012.

    ma šta je tu lijepo , pretanka je , sve manekenke su iskompleksirane s tim mršavljenjem

  • Madrfaker 13.07.2012.

    Hoćemo mesa! Hoćemo mesa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare