To je to što me zanima!

Razlog prekida: Elisabetta je Clooneya prisiljavala na brak

Iako su glumac i starleta prošloga tjedna viđeni na romantičnoj večeri, to očito nije bilo dovoljno da se njihova veza održi. Elisabetta se htjela vjenčati, a glumac nije
Vidi originalni članak

Starleta i glumac u vezi su bili dvije godine, a ona je u jednom intervjuu prije dva tjedna izjavila kako proživljava bajku  i da se nada da će se udati za glumca. Elisabetta Canalis (32) i George Clooney (49) prošli tjedan viđeni su na romantičnoj večeri u omiljenom restoranu pa su mnogi pomislili kako bi do vjenčanja stvarno moglo i doći. 

Iako su u izvješću za javnost rekli kako ne žele otkrivati razloge prekida, ali da im je zbilja teško, Daily Mail piše da je između bivšeg para do svađe došlo jer je Elisabetta Clooneya prisiljavala na brak. Glumica je također nedavno rekla da ne bi mogla biti u vezi s nekim s kim ne može razgovarati o djeci ili braku. 

George i Elisabetta bili su na odmoru u Italiji, a nakon svađe ona je otišla prijateljima u Milano. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Faustina009 24.06.2011.

    Meni on nije ništa posebno, ma u HR ima ljepših muškraca od njega..Ali čovjek je vidio sve i svašta i na kraju valjda zaključio da mu je bolje biti samac...Bogat je, ima luksuznu kuću i ne ovisi o niti jednoj ženi..

  • snjeguzica 24.06.2011.

    koi kreten na kraju ce pozalit jbt ima top model u krevetu i on ne reagira IDIOT

  • nika8686 24.06.2011.

    Ma di će se on ženit? Pa tek mu je 49 :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare