To je to što me zanima!

Razlog prekida - Ricky Martin varao svog dečka s glumcem

Latino pjevač upoznao je urugvajskoga glumca i voditelja Federica Díaza u L. A-u 2006. godine. Nakon prvog susreta ostali su prijatelji, ali 2012. počeli su aferu
Vidi originalni članak

Ricky Martin (42) i dugogodišnji dečko Carlos Gonzalez Abella nedavno su prekinuli. Iako su naglasili da su se rastali sporazumno i prijateljski, čini se da pravi razlog prekida leži u pjevačevu “švrljanju” po tuđim krevetima.

Naime, latino pjevač, koji je 2010. priznao da je homoseksualac, upoznao je urugvajskoga glumca i voditelja Federica Díaza (36) u Los Angelesu 2006. Iako su između njih odmah počele “frcati iskre”, nisu se upustili u vezu, nego su postali jako dobri prijatelji.

- Federicu je Ricky uvijek bio zgodan. Bio je tako uzbuđen kad su se upoznali da mu je čaša vina ispala iz ruke. Rickyju je to bilo simpatično - rekla je Federicova prijateljica za meksički TV y Novelas.

Díaz se oduševio kad mu je Martin priznao da je gledao meksičku sapunicu “Las Juanas“ u kojoj je on imao glavnu ulogu. Par je nakon prvog susreta ostao u prijateljskim odnosima, ali 2012. počeli su aferu. Federico i Ricky tada su se “slučajno“ sreli u New Yorku na kostimiranoj zabavi. Díaz ga je pozvao u svoj stan, a pjevač je to prihvatio.

- Pili su vino te su razgovarali o baletu i glazbi. Federico mi je otkrio kako je Ricky odličan ljubavnik. Nakon toga su se još nekoliko puta vidjeli - kaže prijateljica. Ricky je u to vrijeme bio u vezi s Carlosom, koji mu je i pomagao u odgajanju blizanaca koje je rodila zamjenska majka.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • ObiVanKenobi 06.02.2014.

    ma sad.......-.-''

  • snoopylove4ever 06.02.2014.

    Zaaastoooo siiii gaaaaaaay????? jbbbtttt

  • Avatar34 06.02.2014.

    Mislim, mogli ste ukucati barem jednu njegovu sliku: http://fotos.starmedia.com/2011/12/federico-diaz-desnudo-112414.html

Komentiraj...
Vidi sve komentare