To je to što me zanima!

Razuzdano kod Valtera: Sandra puzala po stolu, tresla grudima

Moje mišljenje, kao jedne čestite žene, je da nema smisla se tako ponašati pred nepoznatim ljudima. Oni će to prihvatiti te večeri jer ne žele povrijediti Valtera, ali zadržat će svoje mišljenje, grdila ju je Bahra
Vidi originalni članak

Nakon veselih dočeka na imanjima farmera, pozitivno će raspoloženje splasnuti neočekivano brzo, a svađe i ogovaranja krenut će već prve večeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što su izrazile nezadovoljstvo uvjetima u koje ih je smjestio Dušan, njegove djevojke su uzele stvar u svoje ruke i uhvatile se metle, no ni to ih neće spasiti od neprospavane noći provedene u strahu i panici.

- Ne mogu vjerovati da si je dečko od 30 godina dozvolio da nije pospremio ama baš ništa - rekla je Dušanova kandidatkinja.

Valter je svoje dame iznenadio zabavom dobrodošlice, a jedna od njih se posebno opustila i izazvala negativne komentare prisutnih. Naime, Sandra Medaković je puzala po stolu i zavodljivo plesala, što se nije svidjelo drugim kandidatkinjama. 

- Moje mišljenje, kao jedne čestite žene, je da nema smisla se tako ponašati pred nepoznatim ljudima. Oni će to prihvatiti te večeri jer ne žele povrijediti Valtera, ali zadržat će svoje mišljenje. I njegova mama, nadam se, ima isto takvo mišljenje kao jedna čestita žena - grdila ju je Bahra Zahirović.

Hakijine djevojke su svom farmeru zamjerile nedostatak manira, a posebno se šokirala Marijana kad je ugledala sobu u kojoj bi trebala spavati.

LJUBAV JE NA SELU Ismijavale su sobe: Derutno je, smrdi kao da su miševi hodali...

- Mislim da Hakija nema osnovne norme ljudskog ponašanja. Nema uopće nikakve pristojnosti - rekla je Marijana. 

Ivanka, Tea i Gabriela urotile su se protiv Josipa i pod svaku cijenu pokušale spriječiti razuzdani tulum s društvom koji je odlučio pripremiti bez njihova znanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 96

  • MalaMama 22.02.2020.

    Sandra raskalašena, prosta, degutantna... Otužno kad se žena u godinama želi prikazati kao neka razuzdana tinejdžerica 😣

  • Blue Star 21.02.2020.

    Jako mi se sviđa Bahra naročito u badiću,baš me zanima šta će Cigi reć na najnoviju ovogodišnju kolekciju ?

  • bezobrvenajeziku 20.02.2020.

    Šta kaže Šarić?

Komentiraj...
Vidi sve komentare