Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
96 komentara

Razuzdano kod Valtera: Sandra puzala po stolu, tresla grudima

Moje mišljenje, kao jedne čestite žene, je da nema smisla se tako ponašati pred nepoznatim ljudima. Oni će to prihvatiti te večeri jer ne žele povrijediti Valtera, ali zadržat će svoje mišljenje, grdila ju je Bahra

Foto: RTL
96 komentara

Nakon veselih dočeka na imanjima farmera, pozitivno će raspoloženje splasnuti neočekivano brzo, a svađe i ogovaranja krenut će već prve večeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što su izrazile nezadovoljstvo uvjetima u koje ih je smjestio Dušan, njegove djevojke su uzele stvar u svoje ruke i uhvatile se metle, no ni to ih neće spasiti od neprospavane noći provedene u strahu i panici.

- Ne mogu vjerovati da si je dečko od 30 godina dozvolio da nije pospremio ama baš ništa - rekla je Dušanova kandidatkinja.

Foto: RTL

Valter je svoje dame iznenadio zabavom dobrodošlice, a jedna od njih se posebno opustila i izazvala negativne komentare prisutnih. Naime, Sandra Medaković je puzala po stolu i zavodljivo plesala, što se nije svidjelo drugim kandidatkinjama. 

Foto: RTL

- Moje mišljenje, kao jedne čestite žene, je da nema smisla se tako ponašati pred nepoznatim ljudima. Oni će to prihvatiti te večeri jer ne žele povrijediti Valtera, ali zadržat će svoje mišljenje. I njegova mama, nadam se, ima isto takvo mišljenje kao jedna čestita žena - grdila ju je Bahra Zahirović.

Foto: RTL

Hakijine djevojke su svom farmeru zamjerile nedostatak manira, a posebno se šokirala Marijana kad je ugledala sobu u kojoj bi trebala spavati.

LJUBAV JE NA SELU Ismijavale su sobe: Derutno je, smrdi kao da su miševi hodali...

- Mislim da Hakija nema osnovne norme ljudskog ponašanja. Nema uopće nikakve pristojnosti - rekla je Marijana. 

Foto: RTL

Ivanka, Tea i Gabriela urotile su se protiv Josipa i pod svaku cijenu pokušale spriječiti razuzdani tulum s društvom koji je odlučio pripremiti bez njihova znanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Naši partneri pišu
Message