To je to što me zanima!

Razveo se od Megan Fox: Ljubi devet godina mlađu manekenku

Glumcu je razvod od Megan teško pao. Priznao je kako će je uvijek voljeti, no krenuo je dalje. Nakon razvoda su ga povezivali sa starletom Courtney, a sada je priznao kako je u vezi s australskom manekenkom
Vidi originalni članak

Nedavno su se razveli glumac Brian Austin Green (47) i glumica Megan Fox (34). Oni su smatrali kako je to najbolja odluka, a Brian je nakon razvoda rekao kako će on Megan uvijek voljeti. No, došlo je vrijeme da krenu dalje.

POGLEDAJTE VIDEO: George i Amal pred razvodom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zvijezdu Beverly Hillsa su američki mediji nakon razvoda povezivali sa starletom Courtney Stodden (25), no njegovo je srca osvojila druga. Posljednjih tjedana često ih se može vidjeti zajedno, a riječ je o australskoj manekenki Tini Louise (38). Daily Mail piše kako je glumac potvrdio njihovu vezu nakon brojnih šuškanja. 

Bili su na večeri u jednom restoranu, gdje su se držali za ruke. Austin nije skrivao kako se teško nosi s razvodom od Megan, a sreću je sada pronašao s manekenkom. 

Tinu na Instagramu prati 2,4 milijuna pratitelja te je jedna od najuspješnijih Instagram manekenki. Inače je i šefica restorana u Los Angelesu, gdje se preselila iz rodne Australije kako bi radila na svojoj karijeri. 

Podsjetimo, Brian i Megan razveli su se nakon 10 godina braka. Fox se ubrzo našla u romansi s reperom Machine Gun Kellyjem (30), što je Greena isprva jako pogodilo. Ranije su zaključili kako će i dalje kao obitelj ići zajedno na praznike, a Brian je Megan opisao kao svoju najbolju prijateljicu u posljednjih 15 godina. 

- Obitelj koju smo zajedno izgradili je zaista posebna - rekao je glumac, koji je s Fox u braku dobio trojicu sinova: Journey Rivera (3), Bodhija Ransoma (6) i Noaha Shannona (7).

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 17.07.2020.

    Mlađa i zgodnija, jel može bolje...

  • Šumarko 17.07.2020.

    Tko normalan bi ostavio Megan Fox zbog ove?

  • medeki 17.07.2020.

    Ispodprosječan glumac. Samo zbog Megan se piše o njemu još uvijek!

Komentiraj...
Vidi sve komentare