To je to što me zanima!

Razvod Costnerovih: Christine se iselila iz obiteljskog doma i otišla u kućicu za poslugu

Ostat će u manjoj kući na imanju koje se koristilo kao stan za osoblje. To je privremeno rješenje te još uvijek traži drugi dom, otkrio je izvor blizak slavnom paru
Vidi originalni članak

Obiteljskoj drami glumca Kevina Costnera (68) zbog razvoda od Christine Baumgartner (49) ne nazire se kraj. Sada se Christine iselila iz obiteljskog doma u Santa Barbari, no nije otišla daleko već se uselila u kućicu za poslugu. 

SUKOB SE NASTAVLJA Costner optužio suprugu da ga je pokrala: 'Njegovim novcem platila je odvjetnicu za razvod'

- Christine slijedi pravni savjet prema predbračnom ugovoru i napušta obiteljsku kuću - rekao je izvor za People

Kamioni za iseljavanje, piši strani mediji, već danima stoje ispred doma Costnerovih, no Christine još nije otišla s posjeda. 

SVAĐA SE NASTAVLJA Glumac Kevin Costner navodno želi poniziti bivšu suprugu: 'On će joj pretvoriti život u pakao'

- Ostat će u manjoj kući na imanju koje se koristilo kao stan za osoblje. To je privremeno rješenje te još uvijek traži drugi dom - također je otkrio izvor. 

Kako je izvor otkrio Christine se na taj potez odlučila kako ne bi ometala živote svoje djece koja se na jesen vraćaju u školu i svojim prijateljima: 'Christine pokušava sve održati što je moguće normalnijim. Njezin jedini fokus su djeca'. 

TEŠKI RAZVOD Drama ne staje: Costner tvrdi da ga je bivša supruga opljačkala, ona se brani da nije ništa ukrala

Podsjetimo, Kevin i Christine imaju troje djece - Caydena (16), Hayes (14) i Grace (13), a Christine za njihovo uzdržavanje traži 248.000 dolara alimentacije mjesečno. Glumac ne želi prihvatit tu cijenu te je rekao da novci od alimentacije služe za djecu, a ne za zadovoljavanje potreba njihove majke.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • japanokinezjapano 31.07.2023.

    Predbračni ugovor je čudo od mira. Riba ima apetit.

  • pravdaired2000 31.07.2023.

    ako trazi 248 000 dolara mjesecno za šatro djecu mislim da je jasno o kakvom tipu zene se radi. bolje da si je se rijesio prije

  • zorozimba 31.07.2023.

    Gospođa traži 248.000 dolara mjesečno za djecu!?!?!!?!?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare