To je to što me zanima!

Razvodi se osnivač Amazona, ženi treba dati 248 mil. kuna

U travnju je Amazon, najveća svjetska internacionalna trgovina, objavio da bi četiri posto ili 19,7 milijuna dionica trebalo biti registrirano na ime MacKenzie Bezos nakon što sud odobri razvod
Vidi originalni članak

Osnivača Amazon.com Inc Jeffa Bezosa (55) razvod od supruge MacKenzie Bezos (49) stajat će Amazonovih dionica u vrijednosti 38,3 milijarda američkih dolara, odnosno 248 milijuna kuna, objavio je Bloomberg.   

U travnju je Amazon, najveća svjetska internacionalna trgovina, objavio da bi četiri posto ili 19,7 milijuna dionica trebalo biti registrirano na ime MacKenzie Bezos nakon što sud odobri razvod.

Par je objavio da se namjerava razvesti u zajedničkoj izjavi na Twitteru u siječnju, izazvavši zabrinutost da bi Bezos mogao završiti sa smanjenim pravom glasa.

- Zahvalna sam što sam finalizirala proces razvoda braka s Jeffom uz uzajamnu podršku. Hvala svima koji su nas podržali, radujem se novoj fazi našeg odnosa te ćemo odgajati našu djecu kao prijatelji - objavila je MacKenzie na Twitter profilu.

Jeff zadržava udio od 12 posto vrijedan 114,8 milijardi dolara i ostaje najbogatija osoba na svijetu.

MacKenzie je u svibnju obećala dati polovinu bogatstva u humanitarne svrhe kako bi se priključila 'Giving Pledge', kampanji koju su 2010. pokrenuli milijarder Warren Buffett i Microsoftov suosnivač Bill Gates (63).

U medijima se šuškalo da je do razvoda došlo jer je Bezos osam mjeseci ljubovao s bivšom televizijskom voditeljicom i pilotkinjom helikoptera, Lauren Sanchez (49). 

- On se s Lauren sastajao tri puta tjedno, vodio ju na egzotična putovanja privatnim zrakoplovom u vrijednosti od 422 milijuna kuna. Naš fotograf ih je uhvatio kako rade 'prljave stvari' - tvrdi časopis National Enquirer. Njihovi novinari proveli su više od šest mjeseci istražujući njihovu aferu. Najbogatiji čovjek na svijetu i spisateljica bili su u braku 25 godina u kojem su dobili četvero djece. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dottie 07.07.2019.

    Wow 30 milijardi eura mora dati zeni..to mu je mjesecna zarada..

  • mentalist1 07.07.2019.

    Nisam ni znao koliko love zaradujem, preko 100000 dolara mjesecno, ako racunamo prema tecaju astrida cadavog

  • Michelangelo 06.07.2019.

    Zanimljiv je taj kliše rastave bogatog muškarca i relativno nepoznate sp..ovaj žene koja napuni torbicu navedenim postupkom!A zašto je obrnuta situacija jako rijetka??Što to govori o kome?Tko je kriv tome?Odgoj,zakon,društvo,sapunice....osobnost?Ma ne ,to nije sigurno!Koristoljublje,iskorištavanje staro koliko i svijet...u zamjenu za iluziju ljepote prikrivene kilama pudera i silikona naleti naivac na lokomotivu koja ga u starosti pregazi kilama i laži...ako je sretan,rastane se kao ovaj lik i ako je pametan,grešku neće ponoviti!!Ali,pametne koriste pamet manje glavice i koriste je za sebe...,svjesno ili nesvjesno,pitanje je sada! P.S. Na napisano iznad,tko se nađe, kivan bit će!Može,ali samo na sebe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare