To je to što me zanima!

Reagirala na vrijeme: Nataša spašava brata od utapanja...

Nataša pokušava na sve načine udovoljiti Vedranu, pa čak i provozati ga u čamcu. No, ubrzo požali jer dan u parku završava nezgodom - Vedran se gotovo utopi u jezeru
Vidi originalni članak

Natašu izjeda krivnja jer malo vremena provodi s Vedranom. Odluči uzeti slobodan dan i provesti ga s bratom na jezeru. Nataša pokušava na sve načine udovoljiti Vedranu, pa čak i provozati ga u čamcu. No, ubrzo požali jer dan u parku završava nezgodom - Vedran se gotovo utopi u jezeru.

 Maks koristi Natašino izbivanje i, uz pomoć mentorice Danijele, mijenja tjedni izazov – umjesto adrenalinskog parka, natjecateljice će se utrkivati u štiklama, Iako su se zbližile kroz razgovor o dečkima, Barbara postaje sve veći teret Maji koja želi pobijediti u showu. Maja i Barbara su poražene zbog Barbarine nespretnosti, zbog čega Maja zatraži da promijeni cimericu.

 U međuvremenu, Nikola dostavi Nataši video snimku romantične večere sa Slobinom, Patricija traži stan, a Mišin prvi dan na poslu obilježi sukob s Majom koja ga optuži da je proganja!

Ne propustite novu epizodu serije 'Prava žena' – večeras u 20 sati na RTL-u,

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare