To je to što me zanima!

Reality debakl: Požalila udaju za stranca čim ga je ugledala

Jamie Otis i Doug Hehner sudionici su showa 'Married at First Sight'. Jamie se razočarala kad je vidjela da se udaje za Douga jer joj nije ni najmanje privlačan
Vidi originalni članak

U prvoj epizodi reality showa ' Married at First Sight '' tri djevojke vjenčale su se za muškarce koje su vidjele prvi put u životu. Show je zamišljen kao eksperiment da bi se utvrdilo može li partner kojeg na temelju istraživanja izabere skupina sociologa, psihologa, seksologa i inih stručnjaka biti partner s kojim će netko zaista provesti život.

Već u prvoj epizodi pokazalo se da znanost ne 'šljaka' kad je riječ o ljubavi. Jamie Otis (27) jedva je čekala da upozna svog budućeg supruga. Ipak, kad je došla do oltara i vidjela supruga kojeg su joj izabrali, Douga Hehnera (31), 'frapirala' se. Blago rečeno, nije bila uopće zadovoljna.

- Upravo se udajem za čovjeka kojeg uopće ne poznajem i uz to mi nije ni najmanje privlačan. Mislim da upravo radim najveću pogrešku svog života - rekla je Jamie prije nego je izgovorila sudbonosno 'da'.

Po pravilima showa, Jamie s Dougom mora biti u braku tri tjedna kako bi se vidjelo hoće li se možda ipak zaljubiti u njega. Tim stručnjaka vjeruje da su napravili dobre parove i da će se s vremenom svi zaljubiti i shvatiti da su idealni jedni za druge.

Idi na 24sata

Komentari 160

  • Cocolina_1 07.10.2014.

    na kraju su ipak ostali zajedno. šta ti je sudbina :)

  • liliana 10.09.2014.

    Jadna,nije ni sanjala da će joj podvalit.

  • liliana 29.08.2014.

    Vjerojatno ti znanstvenici izgledaju kao ovaj frajer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare