To je to što me zanima!

Reality zvijezda došla na tepih u 'goloj' haljini, pokazala guzu

Prepustila je malo toga mašti. Montana je na dodjeli nagrada bila jer reality show u kojem se natjecala prije nekoliko godina bio nominiran za najbolji show, ali su izgubili
Vidi originalni članak

Zvijezda britanskog reality showa 'Love Island' Montana Brown (25) nikad se ne ustručava pokazati atribute. Na dodjelu Nacional Television Awards koja je bila u noći na srijedu, Montana je odjenula prozirnu haljinu ispod koje je donjim rubljem 'prekrila' škakljiva mjesta.

Prepustila je malo toga mašti. Kad se okrenula fotografi su 'uhvatili' njezinu stražnjicu te pokazali kako je reality zvijezda odjenula tange. 

'Gola' haljina, kako je mnogi nazivaju, imala je bijelo perje na ramenima. Montana je kosu stavila u visoki rep te je uvila. Montana je na dodjeli nagrada bila jer reality show u kojem se natjecala prije nekoliko godina bio nominiran za najbolji show, međutim, ta nagrada je otišla u ruke 'The Great British Bake Offu'. 

'Love Island' je britanski show, kojemu je koncept da petero djevojka i petero muškaraca stave u vilu koja se u većini slučajeva nalazi na nekom od španjolskih otoka. Kandidati trebaju izabrati svog para, a svakog tjedna osoba iz para ili par ispadnu iz natjecanja te dolaze novi ljudi kako bi oni koji se ne slažu sa svojim partnerom mogli pokušati s nekim drugim. Pobjednici se biraju glasanjem publike. Montana je ušla u finale s partnerom Alexom Beattyjem, ali nisu pobijedili. Nekoliko mjeseci nakon izlaska iz showa prekinuli su. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • A j k u l a 30.01.2020.

    Baš ružna žena! Ima usta da imaš osjećaj da će te progutati svaki tren.

  • domo 29.01.2020.

    Kažu Slovaci za tange.. Špagićki na prdićku... A crnogorci.. Sirota u oca ni za gaće nema novca...

  • 29.01.2020.

    "tange na kvadrat"- tako bih nazvala novi tip gacica- špaga kroz guzu, špaga kroz minđu- jer ove se toliko skidaju da vise ne znaju sta ce sa sobom

Komentiraj...
Vidi sve komentare