To je to što me zanima!

Reality zvijezda Hagan: Jay-Z vara Beyoncé s Ritom Orom...

Rita Ora je Holly Hagan nazvala glupom lažljivicom. Jay-Z je izjavio da je sve laž i zaključio da Ritu samo površno poznaje. Beyonce nije komentirala navodni preljub
Vidi originalni članak

Pjevačica Rita Ora (22) zaprijetila je smrću reality zvijezdi Holly Hagan (25) jer ju je tračala na Twitteru. Starleta je na društvenoj mreži napisala da je čula kako se Rita, podrijetlom s Kosova, seksa s reperom Jay-Z-jem (43). Njegova supruga Beyonce nije komentirala navodni preljub, a Jay-Z tvrdi da je sve laž te da pjevačicu koja se proslavila hitom “Hot Right Now” površno poznaje.

Ora je Holly zbog toga nazvala glupom lažljivicom.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Amg 04.12.2014.

    koliko ljubomornih komentara tipa šiptari ovo, šiptari ono... barem se njihovi glazbenici, umjetnici, glumci, pjevači probijaju na svjetsko tržište, a kod nas??? osim Rade i Višnjića??? hmmm nitko? Ajde ne baljezgajte. I da ju je jebao kaj sad? Jel ih je netko tjerao? ajde ne serite i vi biste jebali te ženske!

  • zaya 07.01.2013.

    A zakej uvijek naglašavate da je ova Rita iz Kosova?Jel to namjerno da izazovete "jako pametne" komentare Srba.oni jednostavno moraju nekog vrijeđati samo zato jer pripada nekoj drugoj nacionalnosti,njih od malena uče da mrze cijeli svijet.

  • HanaBanana 06.01.2013.

    100% ju je varao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare