To je to što me zanima!

Reality zvijezda se na crvenom tepihu zapetljala u predugu haljinu, pa joj ispao dekolte

Molly-Mae Hague je prošetala crvenim tepihom na dodjeli nagrada Pride of Britain Awards u smeđoj poluprozirnoj haljini s dubokim dekolteom i dugačkim šlepom uza koji je nekoliko puta zapela visokom potpeticom
Vidi originalni članak

Britanska reality zvijezda Molly-Mae Hague (22) doživjela je nezgodu na dodjeli nagrada Pride of Britain Awards zahvaljujući nimalo praktičnom modnom odabiru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Molly je prošetala crvenim tepihom u smeđoj poluprozirnoj haljini s dubokim dekolteom i simetričnim prorezima na struku. Haljina je imala dugačak šlep koji se vukao po podu.

To je otežavalo Molly kretanje, te se je visokim potpeticama nekoliko puta zakačila dugi šlep haljine. Okupljeni su joj pomagali da se otpetlja, te je tom prilikom pokazala svu raskoš svog dekoltea.

INTERNACIONALNA KARIJERA Srpsku influencericu Tamaru na Instagramu promovirala slavna reality zvijezda Kim Kardashian

Molly-Mae je je publici najpoznatija po sudjelovanju u reality showu 'Love Island', a nedavno se našla u središtu pozornosti medija jer su njezin dom, koji dijeli s dečkom Tommyjem Furyjem opljačkali lopovi. Ukrali su joj dizajnersku odjeću i nakit u vrijednosti oko 800 tisuća funti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Rafo 02.11.2021.

    Kako dekolte može ispasti?

  • no sleep 02.11.2021.

    Javite kad joj ispadne sisa, nezamagljena

  • 02.11.2021.

    Ispao joj dekolte?

Komentiraj...
Vidi sve komentare