To je to što me zanima!

Reality zvijezda skrivila nesreću pod utjecajem alkohola i droge, a nije imala ni vozačku dozvolu

Cesta je privremeno bila blokirana zbog nesreće, ali Price je bila jedina osoba koja je sudjelovala u nesreći. Njezina obitelj oglasila se putem Katienog Instagrama
Vidi originalni članak

Britanska reality zvijezda Katie Price (43) prevezena je u bolnicu nakon što je ranojutarnjim satima skrivila automobilsku nesreću.

Policija je bila pozvana na scenu oko 6.20 ujutro 28. rujna, kao i kola hitne pomoći, prenosi The Sun. Tamo su pronašli BMW prevrnut na bočnu stranu sa smrskanim prednjim dijelom, što se dogodilo nakon što se Katie zabila u živicu uz rub ceste. Fotografije možete vidjeti ovdje.

RAZGOVARALI SMO S KIRURGOM Šuput pretjerala s botoksom i filerima: 'Ona voli istočnjački look, to kod nas nije popularno'

- Uhićena je 43-godišnja žena pod sumnjom da je vozila iznad dopuštene brzine i pod utjecajem alkohola i droge - rekla je glasnogovornica policije Sussex.

Cesta je privremeno bila blokirana zbog nesreće, ali Price je bila jedina osoba koja je sudjelovala u nesreći. Njezina obitelj oglasila se putem Katienog Instagrama.

- Već neko vrijeme zabrinuti smo za Katienu dobrobit i sveopće mentalno zdravlje. Danas su se skoro ostvarili naši najgori strahovi - napisali su.

Katie je vožnja zabranjena čak šest puta u zadnjih 10 godina, a samo dan prije najnovije nesreće izrazila je nezadovoljstvo oko toga. Sada bi uz daljnju zabranu mogla završiti u zatvoru i to do šest mjeseci, ako se podigne optužnica i proglasi ju se krivom.

Price je kasnije testirana na droge te je u njenom sustavu utvrđena prisutnost kokaina, a trenutačno se nalazi na odvikavanju, koje joj je naložio sud.

Kad je u listopadu 2019. Price zatajila identitet vozača njenog ružičastog Range Rovera koji je sudjelovao u nesreći u Bexleyju, vozačka dozvola oduzeta joj je na 18 mjeseci. Ta je kazna produžena još šest mjeseci zbog dodatnih prekršaja.

- Duboko smo zabrinuti za nju - rekla je njezina obitelj.

OPTUŽILA JE PJEVAČICU IZ BIH Olja iz 'Zadruge' ravno na sud: 'Nisam znala, doći ću. U showu su me pokrali, uzeli su mi robu!'

- Nadamo se da će shvatiti da se ne može boriti sa svojim problemima sama. Molimo medije da Kate daju vremena i prostora koji su joj potrebni kako bi pronašla odgovarajuće liječenje te nam se vratila kao majka, kći i sestra koju znamo i volimo - dodala je njezina obitelj u objavi.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • opera1 30.09.2021.

    Nije mi jasno kako joj djecu još nisu uzeli!

  • kejtt 30.09.2021.

    A sad drvlje i kamenje po njoj

  • nap 30.09.2021.

    oduzet vozačku

Komentiraj...
Vidi sve komentare