To je to što me zanima!

Reality zvijezdu napali jer joj se kći (13) šminka: 'Pretjerale ste'

Iako je Price napisala kako je ponosna što njezina djevojčica sliči na majku, Katie su zatrpali komentarima. Pišu kako je imidž neprimjeren godinama te da će djevojčici upropastiti život, baš kao i sebi samoj
Vidi originalni članak

Britanska reality zvijezda Katie Price (43) konstantno zbog svog načina života ciljano puni medijske stupce, a posljednjim fotografijama sa svojom 13-godišnjom kćerkom osigurala si je novih pet minuta 'slave'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je objavila fotografije na kojima djevojčica Princess, koja je tek napunila 13 godina, nosi tešku šminku i izgleda znatno starije, brojni među njezinim milijunskim pratiteljima na društvenim mrežama otvoreno su je napali. 

Iako je Price napisala kako je ponosna što njezina djevojčica sliči na majku, Katie su zatrpali komentarima kako je sve 'potpuno neprimjereno', 'da je ono što ona radi njezin život i odabir, ali da ne treba zbog toga upropastiti i svoje dijete' te da '13 godina definitivno nije vrijeme za ovakav imidž'. Kontroverznu majku, čini se, to pretjerano ne brine. 

STRAHUJE OD NAJGOREG Katie je shrvana: Sin (18) joj je u bolnici, u životnoj je opasnosti

Price se proslavila još 90-ih kao mlada manekenka. U međuvremenu je promijenila nekoliko supruga, sudjelovala u nekolicini popularnih reality showova i postala majka petero djece. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 15.01.2021.

    Nekada mi je drago što nemam tolike pare da mi padne na pamet da se popravljam... 🤑

  • Rahatlokum 01.12.2020.

    Bolest

  • ScarletWitch 30.11.2020.

    Lice na jeftine plasticne lutke

Komentiraj...
Vidi sve komentare