To je to što me zanima!

Red Bull Music Academy na otvorenoj pozornici Terranea

Novost ove godine je da se Red Bull Music Academy stage seli na otvoreni prostor i to na lokaciju na kojoj je prošle godine bio postavljen Aero stage na Terraneu
Vidi originalni članak

Nakon uspješnog izdanja u 2012. godini, kad su publiku ispred Red Bull Music Academy stagea rasplesala velika imena svjetske elektronske scene, akademija i ovaj put dolazi na Terraneo i priprema program za sva tri dana festivala.

Novost ove godine je da se Red Bull Music Academy stage seli na otvoreni prostor i to na lokaciju na kojoj je prošle godine bio postavljen Aero stage. Od 7. do 9. kolovoza posjetitelji Terraneo festivala uživat će u zvukovima renomiranih imena svjetske dj scene kao što su Norman Jay, DJ Rashad i DJ Spinn, Jesse Boykins III, Kyodai, Mad Mats i mnogi drugi domaći i strani glazbeni umjetnici.

Red Bull Music Academy svjetska je putujuća serija glazbenih radionica i festivala, platforma za one koji svojim talentom doprinose današnjoj glazbi. Osnovana je 1998. godine te je do danas posjetila mnoge svjetske gradove pretvarajući ih u svjetove gdje se sve glazbene granice i žanrovi brišu. U svibnju ove godine 15. izdanje akademije održano je u New Yorku, a u sklopu radionica, festivala, klupskih noći i live koncerata nastupilo je preko 230 glazbenika.

Dakle, u sklopu Red Bull Music Academy stagea, na ovogodišnjem Terraneu nastupaju:

Norman Jay (gbr)

 Dj Spinn & Dj Rashad (usa)

Jesse Boykins III (usa)

Tokimonsta (usa)

Rustam Ospanoff (kaz)

MayaVanya (nzl)

Kyodai (esp)

Mad Mats (swe)

Eddy Ramich (hrv)

Davor O (hrv)

Audio InFunktion (bih)

Maja Milich (hrv)

Jan Kincl (hrv)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare