To je to što me zanima!

Redatelj 'Trainspottinga' će se prihvatiti režije novog Bonda

Glavni glumac je već prihvatio ulogu, pa ćemo tako u novom nastavku Jamesa Bonda po peti put gledati Daniela Craiga. Spekulacije o novom redatelju napokon mogu prestati
Vidi originalni članak

Redatelj 'Trainspottinga', Danny Boyle, je po svemu sudeći novi redatelj, a i scenarist 25. po redu filma o Jamesu Bondu. Tako su mjeseci spekulacija napokon okončali.

Boylea su upitali što sada radi, a redatelj se nije libio odgovoriti na to pitanje dosta širokim odgovorom.

PRAVI PRIJEZIR Shia LaBeouf i Transformersi: Donijeli su mu slavu, ali ih mrzi

- Radim na jednom scenariju. Sve o tome ovisi. Trenutačno radim na inicijalnom tekstu Richarda Curtisa. Nadam se da bih mogao početi sa snimanjem za šest ili sedam tjedana. A zatim Bond pri kraju godine. Ali sada radim na oba scenarija - jasno je rekao Boyle.

Uz Boylea na scenariju radi i John Hodge, s kojim je redatelj napisao i 'Trainspotting', 'T2: Trainspotting' te 'Plažu'.

Iako ovo nije sto postotna potvrda, i dalje bismo rekli da je dovoljno jasno što se zbiva. A sada kada je redatelj tu, snimanje može otpočeti relativno uskoro (za filmske pojmove).

Glavni glumac je već prihvatio ulogu, pa ćemo tako u novom nastavku Jamesa Bonda po peti put gledati Daniela Craiga. Iako je par puta davao izjave o odustajanju, Craigu su navodno producenti nudili više od milijardu kuna da snimi barem još dva nastavka Jamesa Bonda. Premda su se za sad dogovorili samo za jedan film, i to je dovoljno da se franšiza ne ugasi.

Prema posljednjim tvrdnjama, 25. film o tajnom agentu svijetlo dana ugledat će u studenom 2019. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare