To je to što me zanima!

Redatelja Bessona nepoznata glumica opužila za silovanje

Anonimna glumica je policiji ispričala da joj je Besson stavio nešto u čaj, nakon čega je ona navodno izgubila svijest. Kad se probudila, tvrdi, Besson je bio nad njom
Vidi originalni članak

Francuski redatelj Luc Besson (59), poznat po filmovima 'Leon profesionalac', 'Peti element', i 'Valerian i Grad tisuću planeta', optužen je u petak u Parizu za silovanje. 

Optužbu protiv redatelja policiji je podnijela 27-godišnjakinja koja je, kako prenosi Guardian, htjela ostati anonimna. Poznato je pak da je riječ o glumici koja tvrdi da 'već dvije godine Besson nad njom vrši pritisak', a sve je navodno kulminiralo u petak kad ju je, odveo u hotel Le Bristol gdje ju je drogirao pa silovao. 

VALERIAN 2? On se ne šali: Besson ne želi odustati od nastavka SF filma

Anonimna glumica policiji je ispričala da joj je Besson stavio nešto u čaj, nakon čega je ona navodno izgubila svijest.

KOJA AVANTURA 'Valerian i grad tisuću zvijezda' najiščekivaniji je film ovog ljeta

Kad se probudila, tvrdi, Besson je bio nad njom. Francuski je redatelj nakon navodnog silovanja prema iskazu glumice 'otišao a nju ostavio s nešto gotovine'. Ona je iz Le Bristola otišla k prijateljici koja živi u blizini hotela.

Bessonov odvjetnik u petak nije htio komentirati slučaj, no jučer je za portal Hollywood Reporter odločio dati izjavu. 

- Gospodin Besson je, kad je čuo za optužbu, gotovo pao sa stolca, i definitivno niječe bilo kakvu vezu sa 27-godišnjom glumicom, a kamoli silovanje.  

CIJELI ŽIVOT 'Valerian i grad tisuću zvijezda' stvarao se četrdeset godina

Vijest o optužbi protiv francuskog redatelja jučer je odjeknula u Cannesu, gdje je među elitom iz svijeta filma bila najveća tema zadnjeg dana ovogodišnjeg filmskog festivala.

ZAŠTO? Možda najgori film u povijesti neobjašnjivo će dobiti nastavak

Zadnji Bessonov uradak je blockbuster 'Valerian i grad tisuću planeta', adaptacija istoimenog francuskog stripa u kojem se pojavljuje i pjevačica Rihanna.   

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 21.05.2018.

    sad će postati poznata...

  • plik 21.05.2018.

    ženo, krivo si shvatila: ne Beson, Weinstein !!!

  • kung fu panda 21.05.2018.

    E sad mi nekaj ne diše dobro, cura ima 27 i on je već 2 g maltretira koji onda ona vrag radi sa njim u istoj prostoriji i pije čaj? Kaj je slijepa pa ne vidi da joj on stavlja drogu ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare