To je to što me zanima!

Redatelju pozlilo na tiskovnoj konferenciji, srušio se i umro

Televizijski i filmski redatelj Petar Nedeljković preminuo je danas na konferenciji za medije u organizaciji Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma
Vidi originalni članak

Televizijski i filmski redatelj Petar Nedeljković preminuo je danas na konferenciji za medije u organizaciji Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma u Domu Sindikata, donosi srpski Blic .

Nedeljković je na konferenciji trebao govoriti o svom kratkometražnom dokumentarnom filmu ' Anđeo sa gore zaglavak ' koji su na festivalu prikazali jučer, no tijekom predstavljanja filmova s današnjeg repertoara pozlilo mu je. Iako su odmah pozvali Hitnu pomoć, Nedeljković je  na licu mjesta preminuo.

- -Gospodinu Nedeljkoviću će do kraja festivala biti odavana počast minutom šutnje prije svake projekcije, a večeras će prije filma 'Svetislav Pešić - Više od trenera' biti još jednom prikazan njegov dokumentarni film - istaknuli su organizatori festivala.

Pokojni redatelj dugi niz godina radio je na Radio-televiziji Srbije.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zsmsms 30.03.2015.

    Što je on bitniji od drugih, koliki ljudi umiru svakodnevno?

  • Ra 30.03.2015.

    Šta ti je život.Zapravo bi svatko od nas trebao biti sretan i počašćen što je živ,a mi kukamo zbog novaca i ne znam šta.

  • Ivo Lola Ribar 29.03.2015.

    jos kad bi "novinarka" znala da se ime gore pise velikim slovom....

Komentiraj...
Vidi sve komentare