To je to što me zanima!

Reese iz 'Malcoma u sredini' sad je uspješan poslovni čovjek

On je suosnivač i glavni kreativac tvrtke 'Virgin Produced' koja se, između ostalog, bavi televizijskim i filmskom razvojem, a dio je poslovnog carstva Richarda Bransona
Vidi originalni članak

Seriju 'Malcolm u sredini' pratile su generacije diljem svijeta, a jedan od likova bio je Reese koji nije propuštao priliku da naživcira nekog od članova svoje obitelji. Njega je utjelovio  Justin Berfield, danas uspješan 31. godišnji poslovni čovjek i filantrop.

On je suosnivač i glavni kreativac tvrtke 'Virgin Produced' koja se, između ostalog,  bavi televizijskim i filmskom razvojem, a dio je poslovnog carstva Richarda Bransona.

Između ostalog, sudjelovao je u produkciji videa o sigurnom letenju 'Virgin Americe,' a a društvenim mrežama često objavljuje fotografije s brojnih putovanja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • koko82 27.09.2017.

    ok... svaka čast kaj nije spiskao... ali ovaj članak nije rekao jednu vrlo bitnu informaciju... a to je . koliko para je zaradio od malcoma i koliko jo kaplje?.... članak o njegovom uspjehu gdinama a nigdje najbitnija cifra u cijloj prici..... ah.... vrli novinari 24sata.......

  • etica 26.09.2017.

    Izmedu ostalog!

  • prvi general 26.09.2017.

    Berfield - sve je jasno, židov, to mu je već pola puta do uspjeha

Komentiraj...
Vidi sve komentare