To je to što me zanima!

Regionalni celebrity 'Survivor' od proljeća na RTL televiziji

U showu će se natjecati 22 poznate osobe iz regije, a snimat će se na Kostariki. Show će voditi Antonija Blaće koja je vodila i ovogodišnji regionalni Big Brother
Vidi originalni članak

Jedan od proljetnih aduta RTL televizije regionalni je Survivor. Reality show u kojem će se natjecati 22 poznate osobe iz Hrvatske i Srbije snimat će se na Kostariki, a show će voditi Antonija Blaće. Nakon uspjeha regionalnog Big Brothera, RTL se nada da će na proljeće gledatelje prikovati za ekran još jednim projektom koji će raditi u suradnji sa kolegama iz Srbije, a nama tek ostaje da vidimo hoće li i ovaj projekt iznjedriti neku intrigantnu priču kao što je bila ona Marijane i Nemeša.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • kova_sb 16.09.2011.

    Bolje da puste farmu, jbt kad ovi naši "kao poularni" rade sve e to show, a ne po cijele dane sjediti i izležavati se.

  • najpametniji 16.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • urbani Srbin Zg 16.09.2011.

    nemoram to ni gledati već znam scenarij, srbin zavede hrvaticu ona se zaljubi, nakon 48 sati na otoku on ju spraši mediji imaju vjest hrvati zgroženi mi srbi naravno ponosni,sve u svemu već viđeno dosadno zatucano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare