To je to što me zanima!

Remek-djelo: Lady GaGa ima korzet i cipele s licima fanova

Pjevačica je zamolila brojne obožavatelje da joj pošalju svoje fotografije kako bi ih mogla iskoristiti za izradu odjeće. S ponosom je pokazala najneobičniji 'outfit' ikad
Vidi originalni članak

Nakon što se haljinom od mesa solidarizirala s patnjom životinja, sada je odlučila svijetu pokazati koliko joj je zapravo stalo do njenih malih čudovišta, kako zove svoje brojne obožavatelje. Lady GaGa (25) 'isfurala' je korzet na kojem su otisnuta lica njenih fanova. Korzet izrađen od svile nazvala je remek-djalom, najboljim komadom odjeće koji je ikad obukla.  Za zanimljivu se kombinaciju odlučila nakon što su joj stotine fanova poslale svoje fotografije koje je koristila u reklamnom spotu za ruž Viva Glam. Sva sredstva od prodaje ruža idu u udruge koje promiču svijest o AIDS-u. 

Korzet je dizajnirao GaGin stilist Nicola Formichetti. Sam je izabrao lica koja krase GaGino remek-djelo i oduševio je. Osim korzeta, dizajner je lica obožavatelja omotao i oko najviših platformi koje je pjevačica dosad obula. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_110459 16.10.2011.

    ma odlična je...neka radi sta hoce.... ae molim te svi je pljuvaju a kada cuju BAD ROMANCE...onda su glavni lol...pozdrav svima u studiju i režiji lol :P

  • KanaanZg 16.10.2011.

    koliko kostaju oglasi ovakvi????? I ja bi snimio spot pa da me reklamirate kad ga izdam

  • trauma_os 16.10.2011.

    Kako mi idete na jaja vi što kenjate po njoj i uspoređujete ju sa kurtom, jaggerom i ne znam kime. Kurt je mrtav pomirite se s time, Mick isto neće još dugo, svaka čast svima njima al dolazi nova generacija glazbe i prihvatite to, ako vam se ne sviđa nemojte slušat i mir božji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare