To je to što me zanima!

Renato iz ''Ljubavi na selu'': Nevjera nipošto nije kraj svijeta

OPROSTIO BI SVE Farmer Renato Radić poslije rastave i dalje vjeruje u brak. Iako mu izgled nije bitan, voli žene s oblinama. Uvijek je glavni pokretač zabave u društvu
Vidi originalni članak

Ne volim komplicirane žene. Tražim jednostavnu jer sam i ja takav. Svaku koja iziđe na spoj sa mnom oduševit ću humorom i pozitivnim stavom, samouvjeren je Renato Radić (44).

Farmer iz Koteza kraj Vrgorca, koji je u Zagrebu diplomirao agronomiju i hortikulturu, kaže kako mu izgled nije presudan za ozbiljnu vezu, ali ipak bi volio da mu odabranica ima bujniji dekolte jer je to prvo što uoči na ženama. Renato je već bio oženjen, a iz propalog braka ima 17-godišnju kćer koja s majkom živi u Omišu. Spreman je za drugi brak, a nevjeru bi, kaže, oprostio i ne doživljava je kao kraj svijeta. Na sudjelovanje u RTL-ovu showu nagovorio ga je brat. Mještani ga obožavaju jer je uvijek glavni pokretač zabave u društvu.

- Nisam tip koji samo leži u kući i besposličari. Hiperaktivan sam, volim ekipu, volim izlaziti i zato mi nitko nikad ne bi dao ovoliko godina. Svima djelujem kao da sam u 30-ima - smije se farmer koji na imanju uzgaja jagode. Renato je odličan i u kuhinji. Zna pripremati gotovo sva jela - od ribe, plodova mora pa do mesa, a jedino što nikad nije probao skuhati je dalmatinska pašticada. Visok, vitak i crn, baš kao pjevač Massimo s kojim ga mnogi uspoređuju, dalmatinski zavodnik očito ima devet života poput mačke. Prije 12 godina u prometnoj nesreći pao je s motocikla te ozlijedio kuk i bedrenu kost. Amputirali su mu kažiprst lijeve ruke.

- Iako sam se poslije toga kleo da više nikad neću sjesti na motocikl, ljubav prema vožnji bila je jača. Datum kad sam preživio sudar slavim kao drugi rođendan - kaže Renato. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • varešak 20.10.2014.

    Tko traži nađe neka samo nastavi.

  • ZEM10 17.08.2014.

    Daj pajdo budi jednom u životu iskren, ne možeš stalno da govoriš jedno, a drugo da misliš.

  • Queen24 13.08.2014.

    Naravno da nevjera nije kraj svijeta, samo treba gledati naprijed s nadom u bolje dane ionako vrijeme liječi sve rane!

Komentiraj...
Vidi sve komentare