To je to što me zanima!

Rene Bitorajac objavio fotku svog uhićenja: 'Pa kaj ak smo pogodovali, narihtali natječaj?'

Glumac je na društvenim mrežama podijelio fotografiju na kojoj policajci privode njega i Branka Đurića. U sarkastičnom opisu osvrnuo se na nedavna uhićenja u Zagrebu...
Vidi originalni članak

Rene Bitorajac (49) se na društvenim mrežama osvrnuo na trenutno najaktualniju temu u hrvatskoj javnosti. Naime, na sebi svojstven način narugao se uhićenjima suradnika pokojnog Milana Bandića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na svom Instagram profilu objavio je fotografiju na kojoj njega i Branka Đurića (59) privodi dvojica policajaca. Rene i Đurić na fotki su obučeni u poslovna odijela.

- Hapšenja uzela maha... Pa kaj ak smo malo pogodovali, narihtali natječaj, zloupotrijebili položaj, radili malverzacije, nosili keš... Ne kužim! - napisao je Bitorajac u opisu objave, te dodao hashtagove #nisamjamajkemi i #pakajsitilud.

EKSPERIMENT Mila gledala Dinamo, a Rene je otišao na pedikuru: 'Malo sam se odmorio, tabani su mi glatki'

Rene je u prvih sat vremena na objavi skupio preko 4 tisuće lajkova, a pratitelji su mu u komentarima dali do znanja da ih je nasmijao do suza.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 02.07.2021.

    Ovaj je postao "prostitutka" na TVu,kak ti nije neugodno uopće nastupati u onakvim emisijama tipa "Lažeš" ? Srozavaš si ugled al na najjače.

  • undžgapar 02.07.2021.

    tržište je zajebana stvar

  • jamesbond7777 02.07.2021.

    A petko, kad nam on spacke pocne delat😏😏meni se plačeee odmah 😥😥😥😥ko djete u vrtiću

Komentiraj...
Vidi sve komentare