To je to što me zanima!

Reper izgubio život u uličnoj pucnjavi, nastradao i prolaznik

Mo3 je iza sebe ostavio nekolicinu popularnih pjesama, ali najveći je hit svakako objavio 2018. godine. Singl 'Errybody' na YouTubeu prelazi 50 milijuna pregleda.
Vidi originalni članak

Popularni američki reper Mo3 ubijen je u 29. godini s nekoliko hitaca iz vatrenog oružja na cesti u Dallasu, prenose brojni svjetski mediji, a od njega se opraštaju kolege i prijatelji. Policija je priopćila kako je ubojica još uvijek na slobodi te da motiv zločina zasad nije poznat.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glazbenika je na cesti, dok se vozio se u svom automobilu, presreo naoružani muškarac. Izašao je iz drugog vozila i počeo prilaziti reperu, a Mo3 je u tom trenutku pokušao pobjeći, izvijestila je policija. Repera su vrlo brzo nakon što je pogođen prevezli u bolnicu, ali bilo je prekasno. U uličnoj pucnjavi nastradao je i slučajni prolaznik, koji se bori za život. 

- Bez riječi sam. Prijatelju, vidimo se kad i ja dođem gore - napisao je na Twitteru reper Boose Badazz, koji je s pokojnikom surađivao na nekoliko uspješnih singlova poput 'One Of Them Days Again', 'Mop Wit It' i 'My People In Prison'.

ISPRED RESTORANA Američki reper ubijen je u 35. godini života u New Orleansu

Mo3 je iza sebe ostavio nekolicinu popularnih pjesama, ali najveći je hit objavio 2018. godine. Singl 'Errybody' na YouTubeu prelazi 50 milijuna pregleda. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare