To je to što me zanima!

Reper pokazao video na kojem policija koristi elektrošoker na njegovu ocu: 'Tako oni tretiraju'

BBC piše kako su iz policije potvrdili da su bili na toj adresi kako bi proveli istragu i uhićenja kao dio dugotrajne akcije rješavanja problema s isporukom droga povezanih s ozbiljnim nasiljem
Vidi originalni članak

Britanski reper Wretch 32 (35) na svom je Instagram profilu objavio snimku policije koja koristi elektrošoker na njegovom ocu u njegovoj kući, zbog čega je pao niz stepenice. 

- Ovo je način na koji policija tretira muškarce od 62 godine u Tottenhamu. Ali ovaj sada je moj otac - napisao je reper u opis videa na kojem u početku policajci ulaze u kuću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Potom se u videu čuje glas žene koja govori: 'Ne diraj me, ne opirem se, molim te, ne diraj me'. No, policija je nastavila ulaziti u kuću, a jedan od njih počeo je vikati kako imaju elektrošoker. Zatim su ga upotrijebili na starijem muškarcu koji je pao niz stepenice i nepomično ležao dok su policajci provjeravali u kakvom je stanju. 

Nakon što je reper objavio snimku, oglasila se i policija. BBC piše kako su potvrdili da su bili na toj adresi kako bi proveli istragu i uhićenja kao dio dugotrajne akcije rješavanja problema s isporukom droga povezanih s ozbiljnim nasiljem u okrugu Haringey.

- Uhićen je 22-godišnji muškarac smješten na toj adresi, a kasnije je optužen za poticanje drugog na počinjenje kaznenog djela. Kada su policajci ušli u prostorije, muškarac je sišao i iznenada se počeo kretati prema policajcima. Naređeno mu je da ostane ondje gdje je bio, ali se nastavio kretati, nakon čega su policajci upotrijebili elektrošoker - rekao je glasnogovornik policije.

PLAĆENO 750.000 DOLARA On je jedan od četiri optužena policajca u slučaju Floyd: Pustili su ga iz pritvora uz jamčevinu

Pozvana je i hitna pomoć, ali muškarcu nije bilo potrebno daljnje liječenje. 

- Ovaj incident je temeljito pregledao naš odjel za profesionalne standarde i nije utvrđeno nijedno kršenje pravila - dodali su iz policije. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nori 🖖 13.06.2020.

    Afroenglez

  • cucak fredi 11.06.2020.

    Ima sreće kaj ovi njihovi polismeni ne nose vatreno gun...osim spešelforses...

Komentiraj...
Vidi sve komentare