To je to što me zanima!

Reper Snoop Dogg u dresu hrvatske reprezentacije

Kako je američki reper nekoliko puta izjavio da je obožavatelj nogometa, HNS mu namjerava dati dres naše nogometne reprezentacije s brojem 9
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni savez američkom reperu Snoopu Doggu (37) darovat će dres hrvatske nogometne reprezentacije s brojem 9 i njegovim imenom.
- Snoop je nogometni fan, a zato što zbog nastupa u Budimpešti neće moći ostati na utakmici Hrvatska - Engleska i gledati prijatelja Davida Beckhama, darovat ćemo mu dres hrvatske repke - rekao nam je organizator Marko Lasić Nered dan uoči koncerta u zagrebačkom Domu sportova. Snoop voli gledati nogomet, a igrati košarku pa su mu organizatori osigurali dvoranu u Španskom nekoliko sati prije koncerta.
- Sve je spremno za veliki spektakl. Nema nikakvih promjena. Ispunili smo mu sve želje, od hrane, Playstationa do igrališta ako će htjeti igrati košarku - dodao je Nered.

SNOOP VOLI SAMO HUMMERE
Crni Hummer H2 SUT već tjedan dana u Zagrebu čeka Snoopov dolazak. Reper se najrađe vozi u Hummerima.
Od svakog organizatora zahtijeva da se vozi u tom autu od aerodroma do hotela te od hotela do dvorane gdje nastupa. Po Varšavi se vozio u bijeloj limuzini Hummer.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • brener 08.09.2008.

    sve se bojin da će i ovo završiti ka i sa onim princom williamom kad mu je srebrić pokuša darovati dres friško izvučen iz konzumove vrećice!

  • brener 08.09.2008.

    neka i ceci i seki daju hrvatski dres kada opet dođu!

  • brener 08.09.2008.

    kada vidim onog odvratnog srebrića povraća mi se

Komentiraj...
Vidi sve komentare