To je to što me zanima!

Reperica Azalea dobila je sina: Želim čuvati njegovu privatnost

Ova vijest ne bi bila toliko iznenađenje da je glazbenica u bilo kojem trenutku potvrdila trudnoću. Nije otkrila ime oca, no već neko vrijeme kruže priče kako se radi o reperu Playboiju Cartiju
Vidi originalni članak

Australska reperica Iggy Azalea (30) iznenadila je obožavatelje priznanjem kako je dobila dijete, što je otkrila na društvenim mrežama.

- Imam sina. Čekala sam pravi trenutak da nešto kažem, ali čini se da, što više vremena prolazi, to bolje shvaćam da ću se osjećati anksiozno u vezi dijeljenja te vijesti s cijelim svijetom. Želim čuvati njegovu privatnost, ali želim da znate kako on nije tajna i da ga neopisivo volim - napisala je.

Ova vijest ne bi bila toliko iznenađenje da je glazbenica u bilo kojem trenutku potvrdila trudnoću. Reperica nije otkrila ime oca, no već neko vrijeme kruže priče kako se radi o reperu Playboiju Cartiju (23) s kojim je prekinula više puta.

IGGY AZALEA Ostavila otvoren stražnji ulaz pa joj ukrali 2 mil. kuna nakita

Šuškanja su krenula kada je DJ Akademiks (29) na Instagramu čestitao golupčićima na dolasku prinove.

Inače, Azalea je počela repati s 14 godina pa se 2006. preselila u Sjedinjene Američke Države. Karijeru je započela 2011. kada je objavila album 'Ignorant Art'.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Karmelićanka 14.06.2020.

    Dobila dijete? Na lutriji?

  • Brick 13.06.2020.

    Možda je htjela reći da ga neće naslikavati za instagram kao one Kardashianke svoju djecu.

  • anchy2004 13.06.2020.

    A kak se to dobije dijete??

Komentiraj...
Vidi sve komentare