To je to što me zanima!

Reperica Nicki Minaj udala se za seksualnog prijestupnika

Kontroverzni Kenneth Petty, novi suprug reperice Nicki Minaj, osuđeni je kriminalac koji je u zatvoru ležao zbog pokušaja silovanja maloljetnice te ubojstva bez predumišljaja
Vidi originalni članak

Američka reperica Nicki Minaj (36) posljednjom objavom na društvenim mrežama potvrdila je da se udala za svog kontroverznog dečka i producenta Kennetha Pettyja (41). Minaj je još ljetos naslutiti da se par tajno vjenčao nakon što je promijenila prezime na profilu, a sada je to potvrdila videom u kojem se vide natpisi 'mladenka' i 'mladoženja'. 

Nicki već neko vrijeme svojim objavama fanovima daje do znanja koliko je sretna s Pettyjem, iako njihovu vezu zbog Kennethove mračne prošlosti gotovo nitko ne podržava. 

ŽELI BITI POTPORA Nicki Minaj je otkazala koncert u S. Arabiji zbog prava žena...

Njegova kriminalna povijest uključuje zatvorske kazne zbog pokušaja silovanja 16-godišnjakinje te ubojstva bez predumišljaja, a Petty je na slobodi od 2013. 

Koliko je zaljubljena u bivšeg zatvorenika Minaj je nedavno pokazala i objavom da se povlači sa scene kako bi se posvetila osnivanju obitelji. Ipak, nešto kasnije se predomislila pa je najavila duet s Adele, ali i rekla službeno 'da' svom problematičnom partneru.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Kromić 23.10.2019.

    Hehehe takav joj i treba....pa pogledaj je. Treba to zadovoljiti....

  • S.T.A.R.S 22.10.2019.

    Sretno...🐎🐎🐎

  • Syrian 22.10.2019.

    Sad bi Klauški nešto reko al ne smije da mu ne kažu da je rasist.

Komentiraj...
Vidi sve komentare