Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Nicki Minaj je otkazala koncert u S. Arabiji zbog prava žena...

Nastup reperice bio je zakazan 18. srpnja na stadionu 'Kralja Abdullaha'. Kako se ne bi kršili strogi saudijski zakoni, na koncertu se nije trebao točiti alkoholna pića, a posjetitelji bi morali biti stariji od 16 godina

2018 MTV EMA
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
0 komentara

Američka reperica Nicki Minaj (36) otkazala je u utorak koncert u Saudijskoj Arabiji koji je trebao biti sljedeći tjedan. Na taj način, kako kaže, želi izraziti potporu ženama i LGBT populaciji.

- Razmislila sam i odlučila da neću nastupiti na Svjetskome festivalu u Džedi - rekla je pjevačica.

Foto: Instagram

Dodala je da, nakon što se informirala o stanju koje vlada u Saudijskoj Arabiji kada su posrijedi ljudska prava, vjeruje da je važno iznijeti jasnu potporu pravima žena, LGBT populaciji i slobodi govora.

Inače, njezin glazbeni stil nimalo se podudara s konzervativnim i strogim zakonima u Saudijskoj Arabiji.

Nastup reperice bio je zakazan 18. srpnja na stadionu 'Kralja Abdullaha'. Kako se ne bi kršili strogi saudijski zakoni, na koncertu se nije trebao točiti alkoholna pića, a posjetitelji bi morali biti stariji od 16 godina. 

Foto: Instagram

Na festivalu će nastupati Liam Payne (25), bivši član boy banda One direction koji je nedavno prekinuo s dvostruko starijom Naomi Campbell (48). Također, koncert će upotpuniti Steve Aoki, legendarni američki DJ, koji je osim po ultimativnim hitovima poznat i po spektakularnim scenskim nastupima, u kojima redovno publici u lica pobaca nekoliko desetaka torti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Tema: Muzika

Message