To je to što me zanima!

Gosling je s Britney igrao bocu istine, danas se više ne druže

Britney je bila prava slatkica. Stanovala je kat iznad mene te smo često igrali košarku i bocu istine, otkrio je popularni glumac za The Sunday Times
Vidi originalni članak

Ryan Gosling (32) i Britney Spears (31) u djetinjstvu su zajedno nastupali u showu 'Mickey Mouse Club'. Živjeli su u istoj zgradi i svaki trenutak su provodili zajedno.

- Britney je bila prava slatkica. Stanovala je kat iznad mene te smo često igrali košarku i bocu istine – otkrio je glumac za The Sunday Times.

Dodao je da se više ne druže i da mu je ponekad žao zbog toga. Nije otkrio koliko je puta na boci istine pao poljubac između njega i bivše pop zvijezde.

- Odrasli smo i jednostavno se izgubio kontakt. Često znam sresti Justina Timberlakea, također bivšeg kolegu, ali samo se pozdravimo i to je to. Prava šteta - rekao je Ryan.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • živ je moskri umro nije 10.04.2013.

    ja sam kao mali lizao rumenka i cmok, sada valjam gudru, furam berettu i glock

  • WOMANIZER 10.04.2013.

    zaboravih staviti sliku ( u sredini vidite njega i Britney, desno od Britney su Christina i Justin Timberlake), predivno! :)) <3....http://4.bp.blogspot.com/-AkLnYntXfG0/ULZff6KyaMI/AAAAAAAAATg/oI9UQhlum_E/s1600/britney-christina.jpg

  • WOMANIZER 10.04.2013.

    nije da kasnite 5 dana valjda, al dobro! lol.........i meni je žao što se više ne druže jer je on baš simpatičan i znaju se odmalena, tako da tužno, al eto život razdvaja prijatelje! kaže da se ni s justinom ne čuje, a ni s christinom nema veze, a svi zajedno su ko klici još bili u tom klubu, šteta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare