To je to što me zanima!

Reynolds pokazao novorođenu bebu i upozorio sve političare

Slavni holivudski par prekinuo je medijsku šutnju, a bebi su na fotografiji prekrili lice. Fotografirali su se na mjestu gdje su se Ryan i Blake upoznali te su upozorili na važnost borbe protiv klimatskih promjena
Vidi originalni članak

Ryan Reynolds (42) i Blake Lively (32) objavili su prvu fotografiju novorođene bebe na društvenim mrežama, a objavu su iskoristili kako bi progovorili o klimatskim promjenama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Volim Britansku Kolumbiju. Volio bih da moje kćeri odrastu na istom igralištu u prirodi kao i ja. Kandidat kojeg odaberete sada vodit će politiku o klimatskim promjenama naredne četiri godine. Ponosan sam na progres koji smo napravili u posljednje četiri godine - napisao je glumac te usput otkrio da je Blake prije dva mjeseca rodila kćerkicu.

Time je slavni holivudski par prekinuo medijsku šutnju, a bebi su na fotografiji prekrili lice. Fotografirali su se na istom mjestu gdje su se Ryan i Blake svojedobno upoznali. 

27 MIL. DOLARA ZA FILM Reynolds najviše zarađuje u Hollywoodu, žene podcijenjene

Supružnici su sredinom travnja bili u Rovinju, gdje je Ryan snimao scene za film 'Hitman's Wife Bodyguard', a u našem gradu snimili su i reklamu za njegov džin Aviation. Tada nitko nije primijetio da je Blake trudna jer je nosila 'širu' odjeću. Par od ranije ima dvije kćeri, James (4) i Inez (2). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry zaplakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare