To je to što me zanima!

Richards o razvodu od Sheena: 'Pitala sam se bi li željela da mi kćeri budu s takvim čovjekom?'

'Bez uvrede za njega, ali mislim da bi on to prihvatio i razumio ono što govorim', rekla je glumica i otkrila da je kćerima Sami i Loli često prikrivala istinu u vezi Sheenove javne bitke koju je vodio s ovisnošću
Vidi originalni članak

Glumica Denise Richards (51) progovorila je o razvodu od Charlieja Sheena (56) te otkrila da je njihovim kćerima Sami i Loli skrivala da se njihov otac bori s ovisnošću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši par razveo se dok je glumica bila u šestom mjesecu trudnoće s njihovom drugom kćeri Lolom, zbog čega kaže da se osjećala krivom.

- Godinama sam se borila s tim, pitala sam se bih li željela da se moje kćeri udaju za ovakvoga čovjeka? - ispričala je Denise u epizodi Divorced Not Dead podcasta Caroline Stanbury.

FANOVI ZGROŽENI Denise Richards i kći (18) snimat će se zajedno golišave: 'Ovo je toliko odvratno. Tko to radi?!'

- Bez uvrede za njega, ali mislim da bi on to prihvatio i razumio ono što govorim - rekla je glumica i otkrila da je kćerima Sami i Loli često prikrivala istinu u vezi Sheenove javne bitke koju je vodio s ovisnošću.

- S vremenom su došle u godine u kojima bi im određene osobe rekle određene stvari, a ja sam lagala i pokrivala ga. Sada kada su starije, više su svjesnije. Zato kažem da ne znam jesam li im učinila medvjeđu uslugu kada su bile mlađe - objasnila je.

Prisjetimo se, Denise i Charlie vjenčali su se 2002. godine, a razveli četiri godine kasnije.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 12.08.2022.

    Kakav god obilježio je odličnu seriju. Neponovljivo.

  • fliko 12.08.2022.

    Iz koje godine je ovo vijest? 2011. su se razveli.

  • bosanac 12.08.2022.

    Jel ovo onaj HiV-aš?

Komentiraj...
Vidi sve komentare